KIRKI GEÇEN KADINLARIN BAYRAMI...

Bayramın anlamı zamanla değişiyor. Hayat deneyimleriyle olgunlaşıp yüreğimizi kırkı devirerek sadeleştirdikçe, basit ve içten gelen değerler önem kazanıyor. Teşekkür borç biliyoruz, zor günlerde yanımızda olan dostlara ve sevdiklerimize. Şimdi, sadece bir dost ve sade bir kahveyle geçen günler bile yeterli olabiliyor.

Hayatın karmaşıklığını azalttıkça, sağlıklı yaşam için adımlar attık. Şekerden uzak durduk, tuzu azalttık. Kıyafetlerimiz sade ama anlamlı. Takı takmadan da güzel olabileceğimizi keşfettik. Saçımızdaki beyazları aldırmayı bıraktık, olgunluğun asaletini kabullendik.

Zamanla yarışı bırakıp kalabalığın yorgunluğunu arkamızda bıraktık. Yalnızlığın huzurunu keşfettik. Mutluluğun kendine yetmekten geçtiğini anladık ve dünde bıraktık yarının endişesini. Şimdi, zamanın sesini dinliyoruz, huzur ve dinginlik içinde.

Bayramda, sevdiklerimizle geçirdiğimiz sıcak anları, dostluk ve paylaşımı kutluyoruz. Her şeyin en güzeline layık olduğumuzu biliyor, sevgiyle dolu bir bayram geçirmenizi diliyoruz.