8 saat önce DÜNYA

Gülen’in Erdoğan’ın azılı düşmanı olduğu belirtilirken, uzun süredir ABD’ de sürgünde yaşadığına dikkat çekildi. Gülen’in 2016 yılındaki darbe girişiminin muhtemel yönlendiricisi olduğu bilgisi de haberde yer aldı.

8 saat önce GÜNCEL

FETÖ lideri Gülen’in ölümü için “Keşke dünyada yapılanların hesabı dünyada alınabilmiş olsaydı” diyen Gelecek Partisi Genel Başkan Vekili Ayhan Sefer Üstün, “FETÖ’cülük başka bir yere evrildi” ifadelerini kullandı,

14 saat önce GÜNCEL

Yenidoğan Çetesi'ne yönelik yürütülen soruşturmayı yöneten Cumhuriyet Savcısı Yavuz Engin, makamında tehdit edilerek dosyayı kapatması için baskı altına alınmıştı.

14 saat önce GÜNCEL

Belediyelere akrabaları doldurma rekoru İstanbul Eyüpsultan’da kırıldı. CHP’li Başkan Özmen durumu şöyle açıkladı: “AKP döneminde 2 bin 655 kişi işe alındı. Bunların 264’ü akraba, 140’ı kardeş, 55’i karı-koca, 22’si de anne-baba ve çocuk.

14 saat önce EKONOMİ

Ozan Bingöl, "Vergi yükünün, bütçe açığının, faizlerin, cari transferlerin, KÖİ ödemelerinin arttığı ama gelirimizin düştüğü bir yıl daha yaşayacağız" değerlendirmesini yaptı.

15 saat önce GÜNCEL

Rize’de önceki haftalarda AK Partili belediye başkanları ve yöneticileri, dualar eşliğinde Burger King şubesinin açılışını gerçekleştirmişti. Açılış sırasında ‘Kahrolsun İsrail’ sloganı atan Öğretim Üyesi Kemal Sağlam 10 kişilik grubun saldırısına...

15 saat önce GÜNCEL

Kamuoyunda infial yaratan, “Yenidoğan çetesi” skandalının ardından sağlık sistemini tartışmaya açacak bir yeni iddia daha ortaya çıktı. Bilkent Şehir Hastanesi'nde hastalardan usulsüz malzeme parası ve bıçak parası talep edildiği, bazı doktorların usulsüz biçimde özel muayenehane işlettiği, hasta şikayetlerinin ise örtbas edildiği öne sürüldü.

15 saat önce GÜNCEL

Bakanlığın listesi gıda güvenliğinde gelinen noktayı gözler önüne serdi. Etten peynire her üründe hileler yapılıyor. Ucuz ürünlere yönelen yurttaşlar hem paralarından hem sağlıklarından olma riskiyle karşı karşıya.

1 gün önce GÜNCEL

Türkiye’nin vicdanını sızlatan ‘Yenidoğan Çetesi’ne dair soruşturma devam ediyor. Sağlık Bakanlığı’nın olayın yapılan ihbarla 2023 yılının mayıs ayında tespit edildiğini açıklaması kamuoyunda tepkilere neden olurken, bebeklerini kaybeden...

1 gün önce GÜNCEL

Filistin’e yönelik ihracat rakamları ise daha da dikkat çekici. 2019 - 2023 yılları arasında Filistin’e yapılan ihracat 66 milyon dolardan 123 milyon dolara çıkarken, 2024 yılının yalnızca ilk dokuz ayında bu rakam 571 milyon dolara ulaştı.