YÜZ YILDIR OSMANLI’YI AŞAĞILAMAYA KALKIŞANLAR HAMAS'A TERÖRİST DİYOR 

Osmanlı İmparatorluğu, 1299-1923 yılları arasında varlığını sürdürmüş bir Türk devletidir.

Anlı şanlı tarihiyle, 624 sene gavurlara kök söktürmüş, boyun eğdirmiş, diz çöktürmüş fakat 624 senelik tarihi boyunca da yine kimseye asla boğun eğmemiş, adını dünya tarihine altın harflerle kılıçları ile kazımış koskocaman Cihan İmparatorluğu Osmanlı, hiçbir döneminde namert olmamış, her zaman mertçe mücadele etmiş ve soykırımcı olmamıştır. Eğer ki Osmanlı İmparatorluğu soykırımcı ve emperyalist bir imparatorluk olmuş olsaydı, en az 20 millet şu an yeryüzünden komple silinmiş olacaktı. Osmanlı İmparatorluğu hak ve adalet çizgisini her zaman korumuş ve düşmanına dahi düşmanca muamele etmemiş, düşmanlarına karşı daima mertçe savaş mücadelesi vermiş, hiçbir zaman kadın ve çocukları öldürmemiştir. 

OSMANLI’YA ÇAMUR ATMAK İSTEYENLER EZİK KALMIŞ KİŞİLERDİR 

İnsan; atası, dedesi ve babası ile övünür. Bu her zaman böyle olmuştur. Ancak atası, dedesi ve babası püfürükten birileriyse, hiç adam olamamış birileriyse, isimleri hep kötülükle birlikte anıldıysa işte o zaman onlar için utanç duyabilir belki de…

Osmanlı bizim her daim övünç kaynağımız olmuş ve Cihan’a hükmettiği 624 yıl boyunca da asla utanç duyacağımız bir şeyler yapmamıştır.

Hataları elbette olmuştur. Fakat biz torunların görevi atalarımızın hatalarını yüzlerine vurmak, arkalarından konuşmak, onlara hakaret etmek ve hatta onlara küfürler ederek aşağılamak değil; atalarımızın ardından dua etmek, tarihi hatalardan ders çıkarmak ve Mustafa Kemal Atatürk'ün göstermiş olduğu hedef doğrultusunda muasır medeniyetler seviyesinin en zirve noktasına Türkiye Cumhuriyeti’ni onurla, gururla ve büyük bir heyecan ile taşımaktır.

Ezik kalmış ve herhangi bir hayat başarısı olamamış kişiler ancak sürekli geçmişe hakaret eder ve geçmiş ile dalga geçerek kendince kendi ezikliğini kapatmanın derdine düşer.

HEM OSMANLI’NIN MİRASINDA YAŞA HEM OSMANLI’YA HAKARET VE ALAY ET 

Atalarımız bu aziz vatan topraklarını canları ve kanları ile gavura karşı gece gündüz demeden savaşarak kazanmış. Kimi dedesini, kimi babasını, kimi kocasını, kimi oğlunu bu vatan toprakları uğruna yitirmiş, yetim, dul kalmış…

Fakat hazıra konan birtakım kendini bilmez, dengesiz kişiler sürekli olarak koskoca Cihan İmparatorluğu’na hakaret etmekten geri durmamış, şahsî ezikliklerine kılıf arama derdine düşmüştür.

Osmanlı İmparatorluğu’na laf söyleyecek bir kişinin en az Osmanlı kadar başarılı olması veya Osmanlı'dan daha fazla başarıya sahip olması gerekir. O da nerdeeee?

Yani; hayatta bir işi gücü, kendine bile hayırı olmayan birinin, kalkıp bileğinin hakkı ile profesör olmuş biri ile dalga geçmesi gibi... 

Birileri kendi aciz ve zavallı haline bakmadan, sürekli, her fırsatta atalarımız ile dalga geçmenin ve hakaret etmenin uyuz hastalığına yakalanmış vaziyette. Dikkat ederseniz böyleleri ömür boyu haddini asla bilmezler...

Bu kişilere şu soruyu sormak lazım: Acaba Osmanlı olmasaydı kurtaracak veya Kurtuluş Savaşımızı verebilecek bir vatan toprağımız olacak mıydı?

HAMAS, VATANI İÇİN KURTULUŞ SAVAŞI VERİYOR 

Kendi vatan toprağı için, şerefi için, namusu için, gelecek nesillere bir devlet ve vatan toprağı bırakabilmek için savaşan, vatan ve millet savunması yapan, terörist değil, ancak kahraman olur, vatansever bir mücahit olur. Bu uğurda ölürse şehit, yaralanırsa da gazi olur.

HAMAS'IN TÜM MÜCAHİTLERİ BİRER KAHRAMANDIR VE İSİMLERİ TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILACAKTIR 

Hamas emperyalist, Siyonist, soykırımcı, Peygamber katillerine, Allah düşmanlarına, Müslüman düşmanlarına, Kuran-ı Kerim düşmanlarına, terörist Yahudilere karşı, mertçe ve kahramanca bir mücadele veriyor. Dünyada eşi benzeri olmayacak şekilde, tam bir yokluk içinde vatanları için savaşan bu kahramanlar asla emperyalist teröristlere boyun eğmemiştir.

Tüm emperyalist, terörist güçler, bir ve beraber olmuş, en son teknoloji bombalar ile aylarca avuç içi kadar Gazze'yi kuşatmış, aç susuz bırakmış ve gece gündüz bombalayıp kadınları, çocukları ve kundaktaki bebekleri dahi tanımadan, acımazsızca, zevk alarak öldüren bu gözü dönmüş caniler, canavarlar, alçaklar, terörist olmuyor da, Hamas gibi kendi vatanını savunanlar mı terörist oluyor?

KUVAYİ MİLLİYE DE EMPERYALİSTLERİN GÖZÜNDE TERÖRİST İDİ 

Kuvayi Milliye şehri Balıkesir'in bir bilim öğretmeni olarak, Kuvayi Milliye şehrinde doğmuş ve büyümüş olmaktan, kendi şehrimde ilim ve bilim tahsili yapmaktan her zaman onur ve gurur duymuşumdur.

28 Şubat döneminin zorbalığına rağmen, yurtdışındaki en prestijli üniversitelerden gelen teklifleri elimin tersi ile itmiş, kendi şehrimde hem 28 Şubat zorbaları ile mücadele etmiş, hem birincilik ile bölümlerimi bitirmiş ve sonunda da bir bilim insanı olmayı başarmış birisiyim.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğindeki Kuvayi Milliye, işgalci güçlere gereken cevabı vermiş ve büyük bir başarıya imza atarak, tüm işgalci düşman ordularını ülkeden atmıştı...

O zamanlarda Kuvayi Milliye direniş hareketine terörist diyenler vardı, küçümseyenler vardı, dalga geçenler vardı. Fakat bağımsızlığına aşık, inanmış bir millet vardı ve bağımsızlığı uğruna canları pahasına savaşmışlardı. Sonunda da bu mücadele zafer ile taçlanmıştı.

HAMAS SAVAŞMAMIŞ OLSA FİLİSTİN DİYE BİR DEVLET, FİLİSTİNLİ DİYE BİR MİLLET KALMAZ 

Yahudi teröristlerin amacı, tüm Filistinli Müslümanları çoluk çocuk, kadın bebek, genç ihtiyar demeden, işkence ile, fosfor bombaları ile cayır cayır yakarak öldürmek ve böylece Filistin’e komple el koymaktır. Artık dünyadaki en aptal, saf, avanak insan bile anladı bunu. Fakat bazı Siyonist Yahudi uşakları hala anlamamakta inat ediyor.

75 yıldır, esaret altında yaşayan koskoca bir vatan, koskoca bir millet, ölüm kalım savaşı verirken, müslüman ülkeler dahil, tüm dünya utanmazca yüz çevirmişken, bir damla suya muhtaç hale gelmişken, halen Siyonist Yahudi emperyalist teröristler ile kanlarının son damlasına kadar kahramanca savaşmayı sürdürüyorlar...

HAMAS ORTADOĞU'NUN SİGORTASIDIR 

Hamas gibi kahraman mı kahraman, vatansever mücahitler olmamış olsa, Gazze düşer, arkasından Filistin düşer, Lübnan, Sudan, Suriye, Irak, Mısır düşer...

Hamas sadece kendi topraklarını savunmak için değil, tüm Ortadoğu’nun işgal altına girmemesi için savaşıyor.

DÜNYANIN HAMAS'A HAVA GİBİ, SU GİBİ İHTİYACI VAR

Hamas olmamış olsaydı, tüm dünya bir araya gelip Hamas'ı kurmak zorunda kalacaktı. Aksi taktirde, emperyalistler amaçlarına ulaşmış ve Müslümanlar için dünyayı cehenneme çevirmiş olacaklardı...

Büyük Siyonist Yahudi terörist devlet (arz-ı mevud) bugün gerçekleşmiyorsa, Mescid-i Aksa hala ayakta ise bunu Hamas'a borçludur.

Hamas; katil, canavar, sapık ruhlu, terörist, Siyonist Yahudilerle savaşıyor.

Teröristler ile savaşan terörist olmaz, kahraman olur.

Tüm teröristlerin babası da bilindiği üzere Siyonist Yahudilerdir.

Tarih boyunca Siyonist Yahudiler terörist olmuş ve hiçbir zaman insan olmayı başaramamış, yeryüzündeki tüm insanlardan acımazsızca intikam almanın derdine düşmüştür.

Teröristin panzehiri Hamas'tır.

Her Hamas askeri firavun ile savaşan birer vatan savunucusu, insanlığın ve adaletin timsalidir...

Dünya, adaleti için Hamas'ı ilelebet yaşatmalıdır...

İyi ki varsın Hamas, sen çok yaşa Hamas!