İKLİM MEVZUATI “GÜDÜSEL İFSAT”

Son 22 yılda iki büyük küresel ifsadı iliklerimiz kadar yaşadık, yaşamaya devam etmekteyiz.

Bunlardan ilki BOP diye nitelenen Büyük Ortadoğu Projesi, daha açık tabiri ile Büyük İsrail Projesi’dir.

İsrail’in, Büyük İsrail olabilmesinin altyapısını oluşturma projesi.

Siyonist Küreselcilerin kendi ifadeleri ile Türkiye’nin de içinde bulunduğu 22 İslam ülkesinin parçalanması, iç savaşa sürüklenmesi, nüfusunun boşaltılması projesi.

AKP iktidarı kuruluş safhasından başlayarak bu ifsat Projesini yürütmek için “Eşbaşkan” olmasının yanında, bu projenin yürütülmesinde askeri, lojistik, parasal, oy ve moral desteği de verdi. Hem de halka bir bilgi kırıntısı dahi vermeden, çıkıp anlatmadan, tartışmadan, kamuoyu oluşturmadan, milletvekillerine dahi bilgi vermeden, iyi bir şey yapıyorum algısı ile.

Böylece İslam Dünyası büyük yıkımlar yaşadı. Türkiye’nin dış politika dengeleri alt üst oldu. Milyonlarca Müslüman katledildi, zulme uğradı, on milyonlarca Müslüman yurdunu yuvasını terk etmek zorunda bırakıldı. Bunların çoğunluğu da bizim ekonomik imkanlarımızı sonuna kadar kullandırdı. Hala bu BOP’un pençesinde debelenmekteyiz.

İkincisi İstanbul Sözleşmesi diye adlandırılan aile ve ahlakın çökertilmesi projesi idi. AKP bu proje gereği yasal altyapıyı TBMM’den yıldırım hızıyla geçirdi. Kendi milletvekillerinin itiraflarından da anlaşılıyor ki, bilgi vermeden, tartışmadan, kamuoyu oluşturmadan, “emir komuta” metodu kullanarak birkaç dakikada kanunlaştırdı. 8 sene sonra, millet illallah ettikten sonra şeklen kaldırır gibi gözükse de, ilgili mevzuat yürürlükte olduğu için ifsatlar devam etmekte.

Aile bağlarının tahrip edilmesi, boşanmaların artması, hapishanelerin dolması, şiddetin tırmanması, ahlaki tahribatın had safhaya çıkması, sokağa bırakılan çocuk sayısının artması, lanetli fiillerin yaygınlaşması gibi ifsatlar bütün hızı ile devam diyor.

Şimdi de GÜDÜSEL İFSAT’a sebep olmasından korktuğumuz bir “Küresel İklim Düzeni” oluşturulması tehlikesi kapımızda. Saydığımız küresel ifsatların başlangıç safhalarında olduğu gibi, bu konuda da AKP çevreleri suskunluk içinde. Milletimize hangi sürprizlerin dayatılacağını kimse tam olarak bilmiyor. Kıyısından köşesinden kıymıntı bilgiler edinenler, körlerin bir fili tarif etmesi türünden ifadelerde bulunmaktalar.

Mesela, sanayileşmemiz Siyonist Küresel İfsat merkezinin denetimine verileceği için kalkınmamızın durdurulacağı. Tarım ve hayvancılığımızın tamamen bitirileceği. Hayvansal gıdalara erişimin mümkün olamayacağı. Beslenme geleneklerimizin değiştirilip börtü böcek mamullerine mahkum edileceğimiz. Sömürülmenin şahikasına çıkacağımız. İnsanların elektronik birer birey haline getirileceği. Herkesin şahsi fiş bilgilerinin Siyonist İfsat merkezinin deposuna aktarılacağı, insanların koyunsala dönüştürüleceği, tam güdüsel ifsatın yaşanacağı, insan irade ve hürriyetinin ortadan kaldırılıp koyun gibi güdüleceği ve benzeri her bir sonucun telaffuzunun bile sinirlere bomba atmak kabilinden insanı şoke eden küresel ifsatlar.

Bırakın bunların hepsinin doğru olmasını, bir tekinin bile gerçekleşme ihtimali tüyleri diken diken diyor.

Ey AKP iktidarının yetkilileri!

Bundan önceki küresel ifsatları milletin meclisinden kolayca ve jet hızı ile geçirdiğinizi hatırlayıp, bu sefer de öyle yaparız yanılgısına düşmeyin. Şimdi milletin gerçek temsilcileri de var o mecliste. Hem artık millet sizin nasıl aldatmacalar içinde olduğunuzu İsrail’e destek politikalarınızdan dolayı keşfetmeye başladı. Size ilk şoku geçtiğimiz seçimlerde nasıl yaşattıysa, bu sefer daha beterini yaşatacağından şüphe etmeyin. Bu iklim düzenlemesi matah bir şeyse bunu millete izah edin, istişareye ve tartışmaya açın. Anlatın, gösterin, şüpheleri giderin. Yok denilenler gibi felaketli sonuçlara kapı aralanacaksa, bu sefer karşınızda koyunsala dönüştürdüğünüz güdülecek bir halk olmayacak ve bunu başaramayacaksınız bilmiş olun.

İFSAT GÖRVLİLERİ

Uyanma başladı, çıkarın artık maskeyi,

Aklınızdaki koyunsala vurun tekmeyi;

İfsat projelerinizi atın çöplüğe,

Yahut hepsini koyun sala, vurun tekmeyi!

Ekrem Şama