HAYALİ KURUMLAR 

Hayalimizi çalan ve devlet korumalı diye söz edilen kurumlardan bahsediyorum. Ev hayali, araba hayali, bir mekân hayali, iş hayali. Daha aklınıza gelen birçok şeyin hayalini kurduk. Kurdurdular bizlere.

BBDK ya geçiş ile daha güvenli olacağı söylenen bu kurumlar, ödemesi gelenlerin ödemelerini geciktirmek ile gündeme geldi son zamanlarda.

En az 4 ay geciken bu ödemeler ile katılımcılarını mağdur eden bu HAYALİ KURUMLAR sağladığı güveni yavaş yavaş yıkmaya başladı.

Yapılan süslü reklamlar sonucunda elinde avucundakilerle güvenerek yatırım yapılan bu kuruluşlar gerçek yüzlerini teslimatların günü geldiğinde gösteriyor maalesef. 

Vaat edilen teslimat tarihleri maalesef sadece bir göz boyamadan ibaret.

İnsanların ellerindeki birikimi, onları kandırarak alan ve zamanında ödeme yapmayan bu kurumlar, aldığı bu kadar ah dan sonra toparlanabilir mi bilmiyorum ama benim bildiğim bir gerçek var ki, dünyada sonuna kadar bu işin peşini bırakmayacak insanlar var ve emaneti teslim ettikten sonrada Alla huzurunda verilecek bir hesap var.

Bu kurumlar bir an önce bu mağduriyetlere bir son vermelidir. Bu kadar güveni bir çırpıda yıkıp bitiremez.

Ne ödediğinizi alıp anlaşmanızı fes edebiliyorsunuz, ne ödemeleri durdurabiliyorsunuz. Ödemeleri durduğunuz aydan itibaren her ay için bir ay ödeme erteleniyor. Yani nereden baksanız katılımcılar için yıkım. Kısacası artık sizinle çalışmak istemiyorum bile deseniz teslimat tarihiniz gelmiş bile olsa ödediğinizi bile zamanında geri iade alamıyorsunuz.

Yıkım mı dediniz. Her an, her yerden, zorla yakta kalmaya çalışan bu milleti yıkmak için sanki tüm kuruluşlar el birliği yapmış durumda.

Faize bulaşmak istemeyen bu iyi niyetli insanların ahı bitirir herkesi.

Aman diyeyim kimseye güvenmeyin. Güvendiğimiz dağlara kar yağmaya devam ediyor. Sakın sizlerde bulaşıp mağdur olmayın. O iç açıcı reklamlara da sakın güvenmeyin.

Artık mağdur olmaktan çıkıp, refaha ereceğimiz günleri görebilmek ve bu mağduriyetlerin bir an önce giderilebilmesi duası ile.

SELAMETTE OLUN SELAMETLE KALIN

SABRİYE TÜRKMEN KAYA