BUSEFER OLMAZ! PATRON BİZİZ

14 Mayıs 2023 tarihinde genel seçim yapılacak. Bu seçim bütün seçimlerden en önemlisi. 20 yıldır iktidarda olan Cumhur ittifakı ile millet ittifakının çekişmesine tanık olacağız. Partili Cumhurbaşkanlığı sistemi beraberinde ittifakları getirmiştir. Bu sistem değişmediği sürece ittifakların çekişmelerini hep yaşayacağız. 

20 yıldır bu halk AKP’yi iktidarda tutarak, denemiştir. Yeniden denenmesi sonucu değiştirmeyecektir. Hayat pahalılığı ve ekonominin hali ortada. Yol yapmayla, hastane yapmayla övünebilirsiniz. Fakat asıl övünülecek refahı tabana yayabilmekti. Türkiye’nin topraklarında ne gibi bir sıkıntı var ki, hayvancılık ve tarım bitme noktasına geldi. Yaşanan doğal afetlerden bile ders almayan bir iktidarı yeniden denemek bize ne gibi fayda sağlayacaktır? Sadece biat edeni göreve getirirseniz, liyakat gerekli olan kurumlara yandaşları atarsanız, daha pek çok sıkıntılar yaşarız. Bize liyakatli kadrolar gereklidir. Din iman edebiyatı bizi bu hale getirdi. Oysa İslam dini siyasete alet edilecek bir din değildir. 

Uzun yıllar iktidarda kalanlarda güç zehirlenmesi yaşandığının örnekleri tarihte mevcuttur. Mutlak güç yozlaştırır. Ülkenin geleceği için taze kana ihtiyaç vardır. Sayın Cumhurbaşkanı bunca yılın ardından zaten yorgundur. Dinlenmek ve istirahat etmek onun hakkı değil mi? Millet olarak görevimizi yapıp Cumhurbaşkanımızı dinlendirmek mecburiyetinde değil miyiz?

Asgari ücretin altında emekli maaşı zammı,

Enflasyonun bir türlü düşmediği,

Doyumsuz ev sahipleri,

Doğalgaz ve elektrik zamları,

Nepotizm

Çift maaş alanlar,

Yandaş gazetecileri ve yandaş troller, 

Ayrıştırıcı dili, hakaretler, 

Kızılay-Afad, Yeşilay,

Müteahhitlere göz yuman yetkililer, ülkenin borçlandırılması,

Yapı denetleme kurumları, hastanelerden randevu alamama, Ödenen ilaç farklarını ve benzeri pek çok konu hep metal yorgunluğunun sonucu değil midir?

Sayın Cumhurbaşkanının yeniden kazansa, farklı ne yapabilir ki? Yaptıkları yapacaklarının teminatı değil midir? Bugün beyaz peynir 180 lira. Yapılan yol ve hastaneyi soframa getiremiyorum. 

Bize bunca sıkıntı yaşatanlardan sandıkta hesap sorma vakti geldi. Bizi not edenleri, sıkıntı yaşatanları, çift maaşlıları, tuzu kuru olanları, siyaseten bizi kandıranlar, algılarla bizi yönetenleri not ettik. 

Bu sefer olmaz! Patron biziz ve gerçek anlamda patronluğu sandıkta göstereceğiz.