ABD VE İSRAİL, DÜNYA İÇİN KORONA MİKROBUNDAN DAHA TEHLİKELİ 

Koronavirüs ilk olarak 1 Aralık 2019’da  Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıktı.

Çeşitli ilaç devi şirketler farklı farklı koronavirüs aşıları üretti.

Aşılar yalan veya gerçek, etkili veya yan etkili, ansızın ortaya çıkan bu salgın sürecinde insanlara bir umut oldu ve bu rahatlamanın ardından korku iklimi az da olsa kırıldı.

AMERİKA VE İSRAİL KUDURDU, AŞI NEREDE?

Gözü dönmüş İsrail ve Amerika; Müslüman, Arap ve İslam düşmanı ırkçı, faşist, soykırımcı, lider Netanyahu ve ekibi ile onun tam destekçisi, İslam ve Müslüman düşmanı Joe Biden (ABD'nin lideri) ve ekibi Gazze'yi, ardından Batı Şeria'yı haritadan komple silmeyi, böylece Filistin devletini ortadan kaldırmayı açık seçik hedefe koymuş durumda... Bunu görmemek için aptal, anlamamak için saf derecesinde zeka özürlü olmak gerekir. Bu sefer maalesef oyun büyük!

5 MİLYON FİLİSTİNLİ’YE SOYKIRIM VE ORTADAN KALDIRMA PLANI 

İslam ve Müslüman düşmanı İsrail; yani Siyonist, ırkçı ve faşist Yahudiler büyük bir soykırıma hazırlanıyor.

Bu Amerika ve İsrail denilen gözü dönmüş zalimlerin müslümanlardan korkuları hiç kalmamış, hiçbir çekinceleri yok. “Heyyyt, çekilin oradan, ağanız geliyor… Dokunanı, laf söyleyeni, karışanı yakarım.” tarzında bir kabadayı, bir gangster, bir mafyavarî hareketler ve söylemler ile bu bölgeye çökmeye, bölgenin hem topraklarını ele geçirmeye, hem soykırım yapmaya, hem de Doğu Akdeniz’in yeraltı zenginliklerine el koymaya hazırlanıyor.

Bunu da göstere göstere, naralar ata ata, bağıra bağıra yapıyor. Üstelik tüm Müslümanlar korkudan sinmiş durumda, “Amann ağam, amann paşam, yapma, etme.” demeye dahi korkar bir halde…

ABD FİLİSTİN’E “THE END” DEMEYE HAZIRLANIYOR

17 Aralık 2010 yılında Tunus'ta Muhammed Buazizi'nin kendini yakmasıyla sözde Arap baharı başlamış, ardından Arap halkları için yeni dönem tam bir kara kışa, hüsrana, kana doymayan bir savaşa ve son yüzyılın en büyük yıkımına dönüşmüştür.

Suriye’de iç savaş, Libya'da iç savaş,  Yemen'de iç savaş, Mısır ve Sudan'da darbe derken İsrail ve Amerika, Hollywood film sahneleri gibi Filistin devletine ve 5 milyon Filistin halkına “THE END” demek için tüm hazırlarını tamamlamış durumda.

ABD Donanmasına ait USS Gerald R. Ford uçak gemisi geçtiğimiz gün İsrail’e destek amacıyla Doğu Akdeniz’e konuşlanmıştı. 

ABD’nin ardından İngiltere’de İsrail’e destek amacıyla Doğu Akdeniz’e gemi gönderecek. İngiltere Başbakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İngiltere'nin "İsrail'i desteklemek" amacıyla Doğu Akdeniz'e gözetleme uçağı ve Kraliyet Donanması’na ait 2 gemiyi göndereceği ifade edildi.

MÜSLÜMANLAR AKILLARINI, ZEKALARINI VE CESARETLERİNİ GAVURA SATMIŞ DURUMDA 

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT), merkezi Kahire’de olan, Arap birliği 22 üye ülkeden oluşuyor.

500 milyon Arap nüfusu…

2 milyar dünya Müslüman nüfusu… 

Hepsinin üzerine ölü toprağı serpilmiş vaziyette adeta…

İsrail ile savaşmak şöyle dursun, tepki göstermeye ve ağızlarını açmaya dahi korkar durumdalar.

Hatta İsrail ve Amerika’ya nasıl yalakalık yaparız derdine düşmüş durumdalar…

HOLLYWOOD SAHNESİ: 11 EYLÜL SALDIRISI 

Büyük şeytan ABD, 11 Eylül 2001 yılında yine şeytanca bir plan yapmış ve kendi yetiştirdiği, beslediği teröristlere kendi İkiz Kuleler’ine saldırı düzenletmiş, ardından Afganistan’ı işgal etmiş ve Afgan halkını bağnaz, gerici, faşist, kız ve kadın düşmanı, İslam düşmanı olan Taliban ve çetesinin ellerine teslim etmiştir.

Taliban’ın uyguladığı zulümlerin ne akılla, ne bilimle, ne ilimle, ne zekayla, ne de İslam ile uzaktan yakından hiçbir alakası yoktur.

20 Mart 2003’te ise bu kez Irak, Amerika tarafından işgal edilmiş ve Irak halkına büyük bir soykırım, yağma, talan ve tecavüz uygulanmıştır.

Hâlâ daha Amerika’nın kontrolünde, sözde, göstermelik bir Irak hükümeti var başta.

Irak halkı perperişan, harap ve bitap düşmüş bir halde...

İSLAM ÜLKELERİ VE KALELERİ TEK TEK DÜŞÜYOR

Yok efendim, Saddam Hüseyin halkına demokrat davranmıyor. Yok efendim, Muammer Kaddafi lüks içinde yaşıyor. Çocuk kandırır gibi masallar uydurarak türlü hikayeler anlatarak Müslüman ülkelerine tek tek el koyuyorlar. Ardından “kurtarıcı” adı altında yakaladıklarını öldürüyor, tecavüz ediyor ve işgal ettikleri ülkenin tüm yeraltı yerüstü zenginliklerine el koyuyorlar. Tüm bunlar olup biterken bir de üstelik “Size demokrasi getirdim.” diyerek dalga geçiyor.

Peygamber Efendimiz (S.A.V.) geleli tam 1400 sene olmuş. Müslümanlar 1400 sene boyunca yüzlerce savaş yapmış, zaferler kazanmış, İslam sancağını her zaman göklerde dalgalandırmayı başarmıştır.

Haçlı seferleri olmuş, Moğol istilası olmuş, dünya savaşları olmuş ama Müslümanlar hiçbir zaman bu kadar aciz, zavallı ve korkak durumuna düşmemiştir.

FİRAVUN ACIMAZ EY KORKAK GAFİLLER, SIRA SİZE GELİYOR, HAZIR OLUN!

Acımaz gavur ve firavunun çocukları planlı, programlı hareket ediyor.

İslam ülkelerini korkutup sindirerek tek tek işgal ediyor.

Sıra Filistin halkına geldi.

Şimdi Filistin İslam ülkesi düşerse ardından başka Müslüman ülkesi işgali, soykırımı, tecavüzü beklemeye başlamış duruma gelecektir. Gavur sıraya koymuş tüm Müslüman ülkelerini ve bu sıraya harfiyen uyuyor.

Koyun gibi; gavur dur derse duruyor. Konuş derse konuşuyor. Sus derse susuyor. Tepki göster derse tepki gösteriyor.

Bu kudurmuş aç köpekler doymak tabii ki bilmez. Sıra ile tüm Müslüman ülkeleri önce işgal etme sonra da her türlü değerine tecavüz ederek Müslümanları acımasızca öldürme derdine düşmüş...

İNSAN DEDİĞİN BİR KAÇ DAMLA KAN

Bu dünyada ortalama 80-90 yaşına kadar başına kaza, bela, hastalık, vs gelmezse sonrası iki metrelik çukur. Bu dünyada kimse kalıcı değil.

Gavurdan bu kadar korkmaya, boyun eğmeye, kutsallarımıza saldırmalarına izin vermeye, camilerimizi yıkmalarını izlemeye, Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’i yakmaları karşısında ses çıkarmamalarına değer mi?

Müslümanın şerefi, onuru, gururu, haysiyeti, cesareti vardır.

Müslümanlıkta şehitlik ve gazilik mertebeleri vardır.

GAVUR YAPMIŞ SON TEKNOLOJİ SİLAHLARI, “ELLER YUKARI, YERE YAT, YERE YAT!” DİYOR 

Tüm Müslümanlar da harfiyen bu emre kuzu kuzu uyuyor.

Yahu bir kıyama kalkın, ölü toprağını üzerinizden atın, silkelenin, bir yürekten Allah diyin, bir Peygamber diyin, Allah aşkına diyin, Resulullah aşkına diyin!

İnsanlık için biraz cesaretli olun, korkak olduğunuz sürece sıra size geliyor.

Bugün Filistin’in başına gelenler yarın öbür gün, Lübnan, Ürdün, Sudan, Mısır, Suriye, Libya, Katar, Suudi Arabistan’ın sırası ile tek tek başına gelecek… Gavur sıraya koymuş, plan yapmış, tek tek hepsini işgal edip soykırım yapıyor...

Sizleri ne petrolünüz ne de zenginlikleriniz kurtarır! 

Sanmayın ki gavur size acıyacak… Sizinle “Bre korkak, bre ödlek” diye dalga geçip geçip daha acımasız, daha vahşi davranışlarla, daha bir işkence yapa yapa öldürecek… 

TÜM MÜSLÜMANLAR ŞİMDİ AYAĞA KALKIP YA İSTİKLAL, YA ÖLÜM, YA İSLAM DEMEYE MECBURDUR

Yoksa yarın ellerinde ölüm sırası bize geldi demek zorunda kalacaktır…

Gavura karşı korkaklık gösterip yalvararak ölmek için sırasını beklemek yerine; cesaretle savaşıp vatanını, milletini, kutsal değerlerini sonuna kadar savunup gerekirse şehit olmak Müslümanım diyen herkesin aslolan görevidir. 

Dr. Meryem ÇILDIR