35 vatandaş toplamda 10 milyon 800 bin TL dolandırıldığı iddiasıyla Zonguldak Emniyeti'ne İhbarda bulundu. Son işlerinde yakayı ele veren şüphelilerin bulunduğu adreslere operasyon düzenleyen ekipler çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Tutuklamalar var.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğünce yürütülen araştırmalar sonucu 5 kişilik kripto dolandırıcılarının farklı gelir gruplarından 35 vatandaşı hedef alarak para kazandırmak vaadiyle 10 milyon 800 bin TL tutarında dolandırdığını tespit etti.

jjhhhh.jpg

Ne Nerek Var? ‘1 Mayıs’ İstanbul’da Utandıran Görüntülere Sahne Oldu Ne Nerek Var? ‘1 Mayıs’ İstanbul’da Utandıran Görüntülere Sahne Oldu

Ekipler, Bursa’da 23 Kasım günü belirli adreslere "Kırık Zincir Operasyonu" düzenleyerek şüpheli beş kişiyi gözaltına aldı.

ŞÜPHELİLERİN MAL VARLIKLARINA EL KONULDU

Şüphelilerin suçtan elde ettikleri lüks araçlar, evlerinde bulunan altın ve nakit paralar, banka hesapları ve diğer mal varlıklarına el konuldu.

manset-foto.jpg

3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Şüphelilerden M.U.Ö. ve H.Ö. serbest bırakılırken, E.C.Ö., O.Ö. ve B.S.Y. isimli üç kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

sssss.jpg

11 milyonluk vurgun: Son işlerinde yakayı ele verdiler - Telgraf Gazetesi