HAMAS’ın 7 Ekim’de gerçekleştirdiği Aksa Tufanı operasyonunun ardından Gazze’de katliamlarını sürdüren Siyonist İsrail’in saldırıları 25’inci gününe girdi. Gazze’ye kara harekâtı düzenlemekten korkan Siyonist rejimin, askeri hazırlıkları ise sürdüğü yönünde bilgiler gelmeye devam ederken Binyamin Netanyahu’nun Yeşaya kehanetleri sözleri gündem oldu.

Yeşaya kehanetlerinin altında Arz-ı Mev’ud var

Siyonist İsrail Başbakanı Netanyahu’nun Yeşaya kehanetlerini basın toplantısında dile getirmesi dikkat çekerken akıllara bir kez daha Arz-ı Mev’ud planlarını akıllara getirdi.

İnsanlığın Vicdanı Sokakta:‘Sokağın Vicdanı’ Sesini Yükseltti. Avrupa ve ABD  Şehirlerinde Meydanlar Hiç Boşalmadı İnsanlığın Vicdanı Sokakta:‘Sokağın Vicdanı’ Sesini Yükseltti. Avrupa ve ABD Şehirlerinde Meydanlar Hiç Boşalmadı

YEŞAYA KEHANETLERİNİN ALTINDA ARZ-I MEV’UD PLANLARI VAR

Siyonist İsrail’in Gazze Şeridi’nde uluslararası hukuka uymayan katliamları tüm hızıyla sürerken işgalci rejimin sözde başbakanı Binyamin Netanyahu’nun basın toplantısında, “HAMAS’a karşı Yeşaya kehanetlerini göreceğiz” şeklindeki sözleri gündem olurken akıllara Büyük Ortadoğu Projesi’ni getirdi. Siyonistlerin tahrif ettiği kehanetlere göre, Ortadoğu da “Yahudi Krallığı” ve sözde vaat edilmiş toprakları içeriyor. Siyonistlerin sözde “Büyük İsrail” idealini kapsayan bu inanıştaki coğrafya Tevrat metinlerinde; Mısır Irmağı’ndan Fırat Irmağı’na kadar uzanan topraklar olarak tasvir ediliyor. Planın uygulanması için Suriye, Irak, Lübnan, İran, Mısır ve Türkiye’nin sınırlarının değiştirilmesi ve bölgedeki İslam ülkelerinin güçsüz bırakılması hedefleniyor.

ERBAKAN’I HAKLI ÇIKARDI

Netanyahu’nun Yeşaya kehanetleri ile ilgili sözleri bir kez daha Millî Görüş hareketinin kurucusu Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın haklı olduğunu gösterdi. Prof. Dr. Erbakan, 90’lı yıllardan itibaren konuştuğu miting meydanlarında, konferanslarda, gazete ve televizyonlarda Büyük Ortadoğu Projesi’ni anlatarak İslam ülkelerini uyarmıştı. Bölgede, büyük İsrail devletinin kurulması için bazı adımların atılacağını ifade eden Erbakan’a, “komplo teorileri anlatıyor” diyenler; yıllar sonra işgalci Netanyahu’nun Arz-ı Mev’ud planlarından bahsetmesi ile birlikte BOP projesini kabul etmek zorunda kaldı.

SİYONİSTLER İSTEDİ, AMERİKA YPG’Yİ KURDU

Arap Baharı olayları ile birlikte Mısır, Libya ve Suriye gibi İslam ülkelerinde karışıklıklar çıkaran Batı ve işgalci rejim, Suriye’de rejimin devrilmemesi ile birlikte emellerine tam olarak ulaşamasa da ülkenin bölünmesi için çabalarını sürdürüyor. Batılı istihbarat servisleri tarafından kurulduğu iddia edilen DEAŞ projesiyle birlikte bölgede destekleyebilecekleri bir yapının kurulması için harekete geçen Amerika, Suriye’nin kuzey ve kuzeydoğusunda YPG terör örgütünü kurdu. DEAŞ ile mücadele adı altında her yıl YPG’ye milyarlarca dolarlık silah, mühimmat ve parasal destekte bulunan Amerika’nın bu yardımlarının altında Siyonistlerin yaptığı güçlü lobi faaliyetleri bulunuyor.

YPG’YE AÇIK DESTEK VERİYORLAR

Türkiye’nin YPG’ye yönelik düzenlediği her kara harekâtının durdurulması için Amerika’da lobicilik faaliyetlerini sürdüren Siyonist rejim yöneticileri, Barış Pınarı Harekâtı düzenlenirken Siyonist rejimin üst düzey yöneticisi YPG’ye silah yardımında bulunacaklarını açıklamıştı. Benzer bir şekilde Türkiye’nin operasyonları esnasında demeç veren İsrail Dışişleri Bakan Yardımcısı Tzipi Hotovely, operasyonların gerçekleştirildiği bölgelere farklı yardımların yapıldığını açıkladı. Hotovely’in açıklamasında, “İsrail, YPG’ye yardım etmeye muktedirdir ve bunun meyvesini ileride alacağımızdan eminim” şeklindeki sözleri ise dikkat çekmişti. İsrail basınında ise YGP ve PKK ile ilgili haberler dikkat çekiyor. Terör örgütlerine karşın olumlu haberler dikkat çekerken elebaşı Murat Karayılan ile yapılan röportajlar ise dikkat çekiyor.

SİYONİSTLER KÜÇÜK DEVLETÇİK İSTİYOR

Eski Amerika Başkanı Donald Trump’ın, Suriye’den çekilme yönündeki kararına, açıklamalarına tepki gösteren Siyonistler, hâkim oldukları medya gücü, senato ve Temsilciler Meclisi’nde bulunan destekçileri ile birlikte bu kararın iptalini sağlamışlardı. Amerika ve Avrupa ülkelerinin YGP’ye olan silah ve finans desteğinin sürmesini isteyen Siyonistler, devlet kurulana kadar Amerika’nın bölgede kalmasını istiyor.

Kaynak: Milli Gazete