YA KOMPLOLARIN KOMPLESİ GERÇEK İSE...

11.02.2023

Bismillahirrahmanirrahim

Allah’a hamd, Resül-i Ekrem efendimize âline ve ashabına salat-ü selam ederiz.

Esselamü Aleyküm; Muhterem Okuyucu Kardeşlerim.

Akıntıya kürek çekmeye bayılıyoruz.  Çünkü kolay ve zahmetsiz. Gerçeklerle yüzleşmeyi sevmiyoruz, bile bile lades kendimizi kandırmaya bayılıyoruz. Ölüm en büyük hakikat iken ölümden bahsetmek ağızların tadını kaçırıyor, komplo teorileri de öyle.

Elbette her söylenene atlamak da bir nevi akıl hafifliği. O nedenle sistematik bir eleme yöntemi ile ortaya atılan teorileri ayıklamak gerekiyor. Bunun en güzel yolu bir defter ajanda tutarak zamanlı kayıtlı kuyurlu çalışmak.  Ben denizin metodu bu. Futuristlerin çoğunu bu şekilde elediğimi söyleyebilirim. Sessiz ve kenardan şöyle olacak böyle olacak diyen yığınla güya çok önemli fikir öngörü boş çıkıyor.

Ortaya attığımız ya da kabul ettiğimiz fikir öyle olmalı ki herkesin gördüğü gerçeği göremeyecek kadar kör olmamalı insan, ama kimsenin göremediği gerçeği sezebilecek de bir göz olmalı insan. Bir de şu var  komplo teorisi diye orta yerde gezen fikirlerin kurumsal anlamda irdelenmesinin hiçbir zararı yok.  Belki de Devlet sırrı olduğu için biz bilemiyoruz Belki de çok ciddi inceleniyordur. Köklü devletlerin strateji ve gelecek hakkında ledünni ilimden metafizik alandan faydalandığını da bir çok insan gayet iyi biliyor.

Hak batıl mücadelesinden batılın son temsilcisi Batı medeniyetinin son yüzyıllarda süren hakimiyetine, muhtelif köklü sapık ecdebi tarikatların hedeflerine, siyonizmin uzun vadeli planlarına, 20 yüzyılda olan dünya savaşlarına, soğuk savaş dönemine, ekonomik sistemlerin evrilmesine baktığımız zaman sonun başlangıcına geldiğimizi söyleyebilriz.      

  Birbirinden  bağımsız gibi görünen birçok faaliyetin sistemli bir şekilde bir bileşke amaca hizmet ettiğini düşünüyorum. Artık bunları komplo  demek gerçeğe kör olmak olur. Adamlar filmini yapıyor, dizilerinde tellallığını yapıyor. Göz göre göre tek gözü gözümüze sokuyorlar. Lütfen biraz muhakeme, yediğimize içtiğimize dikkat, Rabbimizin emir ve yasaklarına riayet; bunları yapamazsan uğramaz sana basiret ve feraset.

80 darbesi, 24 Ocak kararları, toplumun transformasyonu, köylerden şehirlere doğudan batıya göç, tarımın ve hayvancılığın bitirilmesi, nüfus planlaması, arla paraları, bağların bitirilmesi, hidro santraller, ılımlı İslam salvoları, İsrailin sebze tohumları,12 yıllık eğitim, her ile üniversite, büyük şehir yasaları, AB müktesebatı, 28 Şubat, 4.5g'ye geçiş, tüketim kültürünün pompalanması, peşkeş özelleştirmeler, orta sınıfın yok edilmesi, akıllı telefonlar, internet, devlete ve elektriğe bağlı halklar, tavuk itlafı, kırım kongo, deli dana, kırmızı eti yasaklama  çabaları, Cargill’in gelişi, mısır bazlı şeker kullanımı, şeker fabrikalarının satışı, zinanın serbest oluşu, İstanbul sözleşmesi, 6284 nolu yasa, LGBT illeti, süt bankası girişimi, domuz eti serbestliği, ahlaka uymayan ahlakta seviye tanımayan TV dizi ve programları... Böyle 5 sayfa yazarım inanın ve birer makale de açılımlarını. Hepsi planlı programlı bir küresel ifsadın günlük uygulamaları.

Bunlar en tepede 2030 dünya hakimiyetini kurmak için hiyerarşik bir şekilde koyulmuş vizyon, amaç ve politikalar, hedefler, performanslar, yönetsel programlar şeklinde ince ince işlenmiş bir planın parçaları. Büyük bir şema imkanı olsa da gösterebilsek. Ben hiç aksini istemesem de farklısını düşünemiyorum.

Hepsi öyle güzel işlenmiş ki amaç Küresel Hakimiyet için Türk devletini ve milletini aklen, fikren, itikaden, bedenen, ruhen, iktisaden bitirmek.  Aileyi ve fertleri çaresiz bırakmak, kısaca zürriyeti ve hürriyeti bitirmek köle yapmak, nüfusu seyreltilmiş bir dünyada teknoloji ile kontrol altına alınmış bir köle düzeni kurmak.  Bir kaç yıl önce insanları çipleyecekler dediğimizde 

kahkahalarla gülenler, yarın acı acı gülecek. Aşıya karşı çıktığımızda bizi aforoz! edenler şimdi özür diliyor. Komplo teorilerini yanlış amaç için kullanan, topluma korku salan menfaat elde eden zihni zemin hazırlayan satılmışları da hesaba dahil etmeliyiz.

 Asla karamsar olmayın, bunlar onu istiyorlar. Ama lütfen ve lütfen uyanın artık düşünün, okuyun, araştırın, sorgulayın ve bir de dürbünün tersinden bakın.

Vesselam Veddua..