HEDEF SÜPER GÜÇ OLMAK!!!! NOKTA ATIŞI TÜRKİYE !









İkinci adımı olmayan bir oyun sahnedeydi! Şimdi hesap edilmeyen ikinci oyun sahnede! Önemli olan üçüncüsü!

Bakalım orada kimi ne bekliyor olacak?

ABD Başkanlık seçimleri, bölgemizdeki karışıklık, sınırların son halini alamaması ,iç siyaset olayları…..

HERKESİN ÜST AKIL ÜST AKIL DEDİĞİNE BEN DİREKT SÖYLEYECEM !!!!

ILLUMİNATİ, yenidünya düzeni kurabilmek için dinin ve ulus-devletlerin ortadan kaldırılması gereğine inanmıştır. YENİDÜNYA düzeninde inanca yer yoktur. İnanç insanlara manevi güç verdiğinden ve insanı insan yapan erdemlerin temelini oluşturduğundan, Yeni Dünya Düzeni de sorgusuz-sualsiz boyun eğmeyi buyurduğundan inanç yok edilmelidir. Tabi bir bayrağın altında yaşayan, aynı ülküye sarılmış toplulukların yani ulus devletlerin de yok edilmeleri şarttır.

Ünlü Hür mason Albert Pike, 1871 yılında Giuseppe Mazzini’ye yazdığı mektupta İlluminati’nin 3. Dünya Savaşı planına dikkat çekiyordu..

Merak edenler 1. Ve 2. Dünya savaşlarını neden çıkarttıklarına bakabilirler. Benim anlatmak istediğim yakın gelecek olduğundan kestirmeden konuya gireceğim…

Mektupta 3. Dünya Savaşının Müslümanlar ve Siyonistler arasında çıkacağı yazıyor.. Savaşın sonunda Yahudiler ve Müslümanların birbirini yok etmesi planlanıyor...Bu arada mektupta diğer uluslarında fiziki, ahlaki, ruhsal ve ekonomik yıkımlara sürükleneceği belirtiliyor..

Bugün bu durumdaysak planları işlemeye devam ediyor diyebiliriz…

Illuminati’nin üç temel ilkesi vardır: 1. Gizlilik 2. İtaat 3. Konulan kurallara kesin bağlılık.

Şu fetoculardan çıkan 1 dolarlara birde bu gözle bakalım!!!!!

Illuminatı ABD’ye öylesine egemen olmuştur ki, örgütün simgeleri devletin birçok katında göze çarpar. Örneğin doların üzerinde yazılı Annoit Koektist sözü zafere ulaşıldı anlamına gelir; Gizli Dünya Devleti (Illuminati) doları dünya parası ilan edip kendi piramidini de bu paranın üzerine yerleştirerek zafere ulaştığını dosta düşmana ilan etmektedir. Piramidin altındaysa “Novus Ordu Seclorum” yazmaktadır ki anlamı “YENİDÜNYA DÜZENİ”dir.

Bunu ben değil Brown üniversitesi Tarih ve Toplum bilimler hocası Prof. Richard Martinson ılluminati gerçek mi kurgu mu da söylüyor.

Tarih ve siyaset bilimi eğitmenlerinin incelemelerine göre Illuminati’nin başında 13’ler Meclisi bulunmaktadır. Bu 13’ler Meclisi’nde dünyanın en güçlü aileleri temsil edilmektedir.

İsimleri buraya yazmak çok kolay ama toplum olarak bizim araştırma yapmaya meyilli olmamız gerekiyor ki onların oyunlarını bozabilelim.

Pe ki nasıl planlarını gerçekleştiriyorlar bakalım…

Küresel Ekonomi Tetikçilerinin görevi kurulacak küresel imparatorluk için hedefteki ülkeleri; küresel şirketlerin, banka ve kredi kuruluşlarının, kısaca Iluminati’nin kölesine dönüştürmektir. Eğer kredi notu veren bir kuruluş durup dururken sizin kredi notunuzu düşürüyorsa bu işin arkasında kimin olduğunu anlamak zor olmasa gerek.

Mesela;

Cumhurbaşkanımız New York'taki son toplantıda BLOOMBERG'in getirdiği arkadaşlara "BEN KREDİ DERECELENDİRME KURULUŞLARINA İNANMIYORUM" dedi. Türkiye'ye geldi.

MOODY'S devreye girdi. Notu düşürdü! Olay bu kadar açık ve netti. Kararın içinde rasyonel bir şey yoktu. Güç onlarda olduğu için istedikleri kararı aldırabiliyorlardı...

Oyunlarını oynadılar ama verilere göre buda tutmadı….

Küresel Tetikçiler bir başka görevi de Ekvador, Nijerya, Endonezya gibi ülkelerde yerli öğretmen ya da esnaf gibi giyinir onlarla haşır neşir olurlar. Altyapı projelerinin yükseleceği yerleri gezer, yoksul mahallelerde dolaşırlar. Okul, hastane yatırımlarına soyunur eğitim ve sağlık hizmetlerinde “HAYIR” yaptıklarını söylerler. Düzen ya da hizmet aldatmacaya dayansa da tanım olarak yasaldır! Eğitim ve sağlığa yatırım yapan bir kuruluşa karşı çıkmak, onu araştırmak kimin aklına gelir ki?

SİZE BİRİLERİNİMİ HATIRLATTI

FETOYU BİZ ARAŞTIRDIKMI !!!!! TAKİ 15 TEMMUZA KADAR…..

BELKİ FETONUN NİYE BU ÜLKELERDE OKULLAR AÇTIĞINI ŞİMDİ DAHA İYİ ANLAYA BİLİRİZ…….

Eğer küresel ekonomik tetikçiler başarısız olursa, devreye CIA-NSA girer. İşte o zaman hükümetler devrilir, devlet başkanları öldürülür ya da feci kazalarda can verir. Bu

katiller de başarılı olamazsa o zaman Afganistan ve Irak’ta olduğu gibi devreye küresel güçlerin uçakları, tankları, bombaları girer….

Dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi ABD’de en çok izlenen televizyon kanalları, sinema sektörü yaklaşık 15 aile ve 24 şirketçe yönetilmektedir.

Wikileaks’in editörü ve kurucusu Julan Assange’a göre ABD’de bu gün gerek derin devlet gerekse de medyanın sahibi ailelerin izni olmaksızın hiç bir gerçeği yayınlayamazsınız. Illuminati’yi ilgilendiren bir konu gündeme geldiğinde ABD medyası söz birliği ederek, ya konuyu çarpıtırlar ya da eksik bildirirler.

Bunun son örneği 15 Temmuz 2016 darbe girişimidir. ABD ve Batı basını neredeyse darbecileri demokrasi kahramanı, Türkiye devleti ve hükümetini de diktatörlükle suçlayacak kadar kantarın topuzun kaçırmış, yalanlar birbirini kovalamıştır.

Söz konusu medya ILLUMİNATI ve küresel imparatorluk hülyasının peşinde ve ulus devletlerin karşısındadır ve gerçeği öylesine usta bir biçimde çarpıtırlar ki olayı yaşayanlar bile kendilerinden kuşku duyabilecek duruma gelebilir.

İNGİLİZLERİN derinden yönettiği AMERİKALI olarak çok kişi görebiliriz.

İşte bunlar PARANIN Türkiye’ye gelmesini istemez.

Türkiye'nin MÜSLÜMAN BİR DEVLET OLARAK SÜPER GÜÇ olmasına razı gelmezler…

YENİDÜNYA DÜZENİ planlarında Türkiye var. Ama bizim söz sahibi olmamızı istemiyorlar. Bilmiyorlar ki bizde de bu şeytanca planları bozacak hala iman ve Rabbimize olan inancımız var.

Bir romanda okumuştum. İNSANLAR HAYAL KURUP PLANLAR YAPARMIŞ YAPMASINADA MELEKLERDE BUNA GÜLERMİŞ…….

Züleyha Aydın