Vatandaş Ekmek Derdinde İktidar Konak Sevdasında: İktidarın Konak Sevdası Vatandaş Ekmek Derdinde İktidar Konak Sevdasında: İktidarın Konak Sevdası

Eski bakan Berat Albayrak'ın kardeşi Serhat Albayrak’ın yöneticisi olduğu Sabah gazetesinin Haber Koordinatörü Abdurrahman Şimşek, sosyal medya üzerinden çok konuşulacak bir çıkışta bulundu. "Yakında Emniyet Genel Müdürlüğü ( EGM) içinde üst düzey bir Fetullahçıyı açıklayacağız" diyerek hala görevde olan üst düzey bir ismin FETÖ'cü olduğunu iddia eden Sabah gazetesinin Haber Koordinatörü Abdurrahman Şimşek dikkatleri üzerinde çekti.

"BELGELERİYLE İFŞA EDECEĞİZ"

"Adı geçen bu FETÖ’cünün, 2010 yılında fetullahçılarla ölümüne mücadele eden iki vatansever emniyet müdürünün cezaevine girmesinde açık rolünü belgeleriyle tek tek ortaya koyacağız." diyerek üst düzey devlet yetkilisine ifşa tehdidinde bulunan Abdurrahman Şimşek, "2010 yılından bugüne kadar büyük gizlilikle saklanmayı başaran ve EGM’nin en kritik biriminin başında halen oturan kripto Fetullahçıyı belgeleriyle ifşa edeceğiz…" ifadelerini kullandı. 

Sabah gazetesinin Haber Koordinatörü Abdurrahman Şimşek paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Yakında Emniyet Genel Müdürlüğü ( EGM) içinde üst düzey bir Fetullahçıyı açıklayacağız… Adı geçen bu FETÖ’cünün, 2010 yılında fetullahçılarla ölümüne mücadele eden iki vatansever emniyet müdürünün cezaevine girmesinde açık rolünü belgeleriyle tek tek ortaya koyacağız. Vatansever iki emniyet müdürü örgütün o dönem ki yargı içindeki kripto FETÖcü savcıların talimatıyla kumpasa getirildi. O kumpasta kilit görev alıp, izini kaybettirmişti. Ancak yıllar sonra Ankara’daki FETÖ’yle mücadele eden vatansever emniyetçilerin Türkiye’nin dört bir yanına tasfiye edilmesi sürecinde de gizlice görev aldı. 2010 yılından bugüne kadar büyük gizlilikle saklanmayı başaran ve EGM’nin en kritik biriminin başında halen oturan kripto Fetullahçıyı belgeleriyle ifşa edeceğiz…"