Geçtiğimiz günlerde Ankara'da aynı aileden üçü çocuk beş kişiyi katleden komşu Tahsin Ünsur'un ilk ifadesi ortaya çıktı. Tahir Ünsur, çocukların seslerinden rahatsız olduğunu ifade ederek komşularının kapısını çaldığını söyledi. Yanına 14-15 tane domuz kurşunu doldurarak av tüfeğini aldığını söyleyen Tahsin Ünsur, "O geceden aklımda kalan Sunay'a, Hamdi'ye ve Behiye'ye bir el ateş ettiğim. Çocukların ölümü hususunu gerçekten hatırlamıyorum, çok pişmanım" dedi.

Geçtiğimiz hafta Ankara’nın Sincan ilçesinde gerçekleşen beş kişinin hayatını kaybettiği cinayetin detayları ve ifadeleri ortaya çıkıyor. 22 Kasım gecesi Tahsin Ünsur isimli şahıs, üst katta yaşayan ailenin çocuklarının gürültü yapmasını gerekçe göstererek çocuklar dahil beş kişiyi öldürmüştü.

Gözaltına alınan Tahsin Ünsur, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma bütününde ifadesi alınan Tahsin Ünsür, taşındıkları günden beri üst komşuları Turgut ailesinin gürültüsünün hiç bitmediğini söyledi.

dfb.jpg

Aile ile defalarca konuştuğunu iddia eden Ünsur, “Bir sene kadar önce eşim vefat etti. Eşimin ölümünden sonra huzurum daha da kaçtı ve artık seslere tahammül edemez hale geldim” ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2023-11-27-133250.jpg

'AV TÜFEĞİNİ TEDBİR AMAÇLI ALDIM'

22 Kasım günü, ses nedeniyle bir türlü uyuyamadığını iddia eden Ünsur, “Cebime de 14-15 tane domuz kurşunu doldurdum ve uyarmak amacıyla üst kat komşumun dairesine gittim. Yanıma av tüfeğini almamdaki amaç bana ters cevap vermeleri veya saldırmaları durumunda kendimi korumak içindi” dedi.

fvbdsfv.jpg

Komşusunun kapıyı açmasıyla, kendisini içeri davet ettiğini söyleyen Ünsur, “Çocuklar salonda top oynuyorlardı. Behiye Turgut salonda oturuyordu. Sunay Turgut da balkona giden odanın kapısının ağzında oturuyordu. Kendilerine çok gürültü olduğunu, uyuyamadığımı ve sessiz olmalarını söyledim. Çocuklar halen top oynadıkları için Hamdi ses yapıldığını inkar etmeyerek ‘Benim çocuklarım top oynamasın mı’ diye cevap vererek, üzerime yürümeye başladı” ifadelerini kullandı.

Anne Behiye’nin üzerine yürüdüğünü iddia eden Ünsur, bunun üzerine belindeki av tüfeğini çıkardığını söyledi.

AKP’li Adayların Seçim Masrafını Belediye Ödemiş AKP’li Adayların Seçim Masrafını Belediye Ödemiş

ekran-goruntusu-2023-11-27-133345.jpg

'ÇOK PİŞMANIM'

Ünsur, ifadesinin geri kalınında şunları söyledi:

“O geceden aklımda kalan Sunay'a, Hamdi'ye ve Behiye'ye bir el ateş ettiğimdir. Evden çıktığımı hatırlıyorum. Evin içerisinde yaşanan diğer hadiseleri hatırlamıyorum. Çocukların ölümü de muhtemelen benim eylemim sonucu gerçekleşmiştir. Çünkü eve geliş sebebim çocukların çıkarmış oldukları gürültü nedeniyleydi. Fakat çocukların ölümü hususunu gerçekten hatırlamıyorum. Yaşanan bu hadise nedeniyle çok pişmanım.”

-Çocuklar halen top oynadıkları için Hamdi ses yapıldığını inkar etmeyerek ‘Benim çocuklarım top oynamasın mı’ diye cevap vererek, üzerime yürümeye başladı.

-Annesi Behiye de benim üzerime yürümeye başlayınca belimdeki av tüfeğini çıkartarak Hamdi’nin döş kısmına tek el ateş ettim. Hemen sonrasında av tüfeğine bir fişek daha yerleştirerek Behiye Turgut’a ateş ettim.

‘FİŞEK YERE DÜŞTÜ’

-Bu sırada Sunay oturduğu yerden kalktı, iki eliyle kapıya dayandı. Kollarının arasından çocukları balkona kaçtı. Ben 4’üncü fişeği yerleştirdim. Sunay’a ateş ettim. Sonrasını hatırlamıyorum.

-Balkona gidip çocuklara ateş edip etmediğimi bilemiyorum. O geceden aklımda kalan Sunay’a, Hamdi’ye ve Behiye’ye bir el ateş ettiğimdir. Evden çıktığımı hatırlıyorum. Evin içerisinde yaşanan diğer hadiseleri hatırlamıyorum.

-Çocukların ölümü de muhtemelen benim eylemim sonucu gerçekleşmiştir. Çünkü eve geliş sebebim çocukların çıkarmış oldukları gürültü nedeniyleydi.

Kaynak: Karar