ADEM (as)’ın ÇOCUKLARI

İNSANLIK

Allah-u tealâ bir imtihan vesilesi olarak insanı yarattı. İnsanı imtihanıyla başıboş bırakmadı ve en büyük düşmanı olan Şeytan aleyhi  lâneyi de ona musallat eyledi.

Daha ilk nesil olan çocuklar, Şeytan’ın tuzağına düşerek çıkar ve menfaat yarışına koyulup birbirini katletmeye başladılar. İlk nesilden itibaren insan insanlığıyla imtihanın en zorunda büyük zayiat verdi. Elbette ki yaratıcı kulunu başıboş bırakmadı. Sayıları yüzbinlere varan nebiler ve resuller göndererek onları insan ve kul olmaya davet etti.

Fakat ne yazık ki insanoğlu zalim çıktı. En büyük zulmü de kendine ve kendi nesline yaptı.  Asırlar boyunca Adem oğlu kendi kardeşini sömürdü ve kanını akıttı. Rasuller her dönem insanları tevhide, birliğe ve bir olan yaradana çağırdılar.    Ancak Şeytandan bile tehlikeli bir faktör vardı insanlık için; Göz önünde olup fakat bilinemeyen bir tehlike: YAHUDİ..

Yahudi insanlığın felâketi olmuştur üç bin yıldan beri. Adem’in çocuklarından olup onlardan göründüğü için onları son derece kolayca aldatarak saptırmış ve kendine hizmetçi kılmıştır. Elbette ki bu durum en çok Şeytan’ın işine yaramaktadır.  Allah-u Tealâ bütün Rasulleriyle insanlığı uyarmış olmasına rağmen çoğu insan, Yahudi’nin tuzağına düşerek sapıtmıştır. Gönderilen peygamberleri kendi menfaatleri uğruna katletmiş, mukaddes kitapları tahrif ederek kendi emellerine alet etmiştir.

Bugün Son Rasul ve son Kitap taptaze olarak insanlığın önünde durmaktadır ve büyük bir mucize olarak Allah(cc) tarafından korunmaktadır. Bu son Kitapta İnsanlık Yahudi’nin tehlikeleri karşısında uyarılmakta ve geçmişte işledikleri büyük suçlardan dolayı nasıl lanetlendikleri beyan edilmektedir.

Fakat Yahudi büyük bir kurnazlık ve hile ile insanlığın gözünü karartmakta, insanları kendine köle yapmaya çalışmaktadır. Üç bin yıldır ortaya koydukları sapık ve batıl YAHUDA inancıyla hareket ederek kendilerini insanlığın efendisi görmektedirler.  Onlar asıl insan diğerleri ise onlara hizmetkâr olarak yaratılmış insan şeklindeki hayvanlardır. Dolayısıyla bu hayvanları öldürmek, kanlarını akıtmak, onlardan her türlü istifade etmek, sapık dinlerinin gereğidir.

Batıl ve sapık kitaplarında geçen şu ifadeler insanlığı uyandırmalıdır artık:

“Ve tanrı rab onları senin önünde ele vereceği ve sen onları vuracağın zaman, onları tamamen yok edeceksin, onlarla ahdetmeyeceksin ve onlara acımayacaksın”  Tvrat-Tesniye. Böl:7/3

“Şimdi git.. Onların her şeyini tamamen yok et ve onları esirgeme, erkekten kadına, çocuktan emzikte olana kadar hepsini öldür.” Tevrat 1. Samuel bölümü:15/3

“Et yeyin ve  kan için, yiğitlerin etini yiyeceksiniz ve dünya beylerinin kanını içeceksiniz.. Sarhoş oluncaya kadar kan içeceksiniz.” Tevrat. Hezekiel böl:39/18

Sapık kitaplarında bunlar ve daha nice vahşi bölümler vardır ki buraya almak çok yer kaplar. Şu ifadeler ne kadar vahşi ve  insanlık düşmanı olduklarını ispata kâfidir akıl edenler için. Yahudi asla masum değildir. Zira bu kitaba inanan hiçbir Yahudi masum olamaz. Onlar insanlık için ellerine güç geçtiğinde neler yapacağını Tanrılarının emri olarak telakki etmektedirler. Bu inanca sahip olan hiçbir Yahudi’ye asla itimat edilmemelidir. Kaldı ki onlar yine kutsal saydıkları kitaptaki emirler gereği kendilerine vâdedilmiş topraklarda devletlerini kurup tüm insanlığı köle edene kadar durmayacak ve devamlı kan dökeceklerdir. Bu kan dökme işini kendileri bizzat yapmayıp kavimleri ve milletleri birbirine düşürüp kırdıracaklardır.

Yahudiler Allah-u Tealâ’nın; Hz. Davut ve Hz. Süleyman (as)’a verdiği saltanatı geri getirme ve dünya hakimiyeti kurma hayaliyle yaşamaktadırlar.  Yine kutsal saydıkları sapık kitaplarında şu beyanlar vardır:

“O zaman Rab bütün milletleri önünden kovacak ve sizden büyük kuvvetli milletlerin mülkünü alacaksınız. Ayak tabanınızın bastığı her yer sizin olacak. Sınırınız çölden ve Lübnan’dan Irmaktan, Fırat ırmağından garp denizine kadar olacaktır. Önünüzde kimse duramayacak, tanrınız rab size söylediği gibi dehşetinizi ve korkunuzu ayak basacağınız bütün diyar üzerine koyacaktır.” Tevrat. Tesniye böl: 12/25

“Ve senin gurbet diyarını bütün Kenan diyarını, sana ve senden sonra zürriyetine ebedi mülk olarak vereceğim. Bütün bu memleketleri sana ve zürriyetine vereceğim ve senin zürriyetini göklerin yıldızları gibi çoğaltacağım.” Tekvin.Böl:17/8

İşte bu sapık emelleri için yaşayan Yahudi gelen bütün Rasullere karşı çıkmışlardır. En son İsa aleyhisselâm’ı öldürmeye kalktılar ve ardından da İncil’i tahrif ederek kendi lehlerine kullanacak hale getirdiler. Bu durum Yahudi’yi son asırda gücünün zirvesine taşıdı. Zira bozulan incile inanan özellikle batıda yaşayan milletler maalesef Yahudinin oyununa gelmiş ve vahşi hayvanlardan beter olmuşlardır. Saptırılan incil sayesinde hırıstiyan alemi ilahi merhametten mührüm kalarak Yahudi vahşetini kendine şiar edinmiştir. Yahudi Hırıstiyanları hem birbirine kırdırırken, diğer taraftan da Müslümanların üzerine salarak İslam alemini dağıtmaya muvaffak olmuştur.

Vahşileşen batılı insan, Yahudi gibi doymak bilmeyen bir hırsa kapılmış ve sömürünün en kanlısını icra etmiştir. Afrika, Asya, Amerike ve dünyanın dört bucağında ayak bastıkları her yerde zülüm ve sömürü fırtınasın estirmişlerdir. Fakat Yahudi ustalıkla bu sömürüy ve zulüm olalarını örtemey çalışmıştır. Soykırımlar, katliamlar, dünya savaşları ve benzeri tüm vahşet Yahudi fitnesiyle ve batının sözde medeni vahşetiyle meydana gelmiştir.

Yahuoi  kendi dinini hiçbir millete ve kavme tebliğ etmez zira o din kendine aittir. Fakat Hırıstiyanlığı ustalıkla misyonerler vasıtasıyla diğer kavimlere tebliğ ettirmiş ve onları uyutmuştur bu sapık kitapla.. Misyoner ve incilin girdiği her kavim baının sömürgesi olmuştur. Avustralyadan, Hindistana, Afrikadan Amerikaya..

Bu hususta Afrikalı bir liderin sözü çok meşhurdur: “

Beyazlar geldiğinde bizim toprağımız onların İncili vardı.Bize gözlerimizi kapayıp dua etmeyi öğrettiler.

Gözlerimizi açtığımızda onların toprağı bizimse İncillerimiz vardı.”

İşte batının medeniyeti bu kadar ve bu medeniyet halen Yahudi’nin emrindedir. Bütün Devletleri gizlice onlar veya adamları yönetmektedir. Tüm sermaye piyasasına onlar hükmetmektedir. Tüm medya ve basın kuruluşları dünya hakimiyeti için onlara çalışmaktadır. Özellikle bütün milletlein içinde binlerce yıldır gizlenmiş olan Kripto Yahudiler en büyük tehlikedir.  Bu Kripitolar en çok faaliyet yaptıkları ülke ise TÜRKİYE’dir. Zira Yahudinin emeli olan Vadedilmiş toprakların üzerindeki en büyük ve en güçlü devlet TÜRKİYE’dir. Bu topraklar üzerinde üç bin yılın enbüyük hileleri uygulanmaktadır. Yahudi devletini kurmuş ve sonbir hamle ile nihai emeline ulaşmak istemektedir. Tek engel TÜRKİYE’dir.,  Türkiye ve bu memlekette yaşayan insanlar dünyanın ve insanlığın kaderini elinde tutmaktadır. Eğer uyanıp Yahudinin oyunlarını hep birlikte bozabilirsek Ademoğullarını tekrar Ümmet çatısı altında kardeşler olarak yaşatacak bir devletin temelini kurmuş oluruz.

İnşa’Allah.. Allah tüm hileleri bozar.. Yeter ki ona layık kul olalım..

Yarın elbet bizim elbet bizimdir..

ABDÜLMECİD YILDIZ