FETÖ Döneminde “Dokunulmadı”… Karanlıktan Gelen Albay… MİT ve Emniyet Raporları Olmasına Rağmen... FETÖ Döneminde “Dokunulmadı”… Karanlıktan Gelen Albay… MİT ve Emniyet Raporları Olmasına Rağmen...

Filistinlileri topraklarından etmek için her türlü mezalimi yapan Siyonist çete üyeleri, gittikleri her yerden kovuluyorlar.

Gazze’deki soykırım politikalarıyla tüm insanlığın nefretini üzerine çeken İsrail rejimine dünyanın hiçbir yerinde rahat yok. Panama’da üniversite öğrencileri, İsrail Büyükelçisi Itai Badov’u korkuya boğdular. Panama Ulusal Üniversitesi’ne giden korsan Büyükelçi Itai Badov, öğrencilerin yoğun protestoları karşısında üniversiteye giremeden geri dönmek zorunda kaldı. Üniversiteli öğrenciler, “Katiller dışarı, Yaşasın Filistin” gibi sloganlar atarak Badov’u kovaladı.

DÜNYA, GERÇEK TERÖRİSTLERİN KİM OLDUĞUNU BİLİYOR

Geçtiğimiz günlerde Refah’ta çadırlara sığınan Gazzeli mazlumlara yapılan vahşi saldırı sonrası Türkiye’de ve onlarca farklı ülkede vicdan sahibi insanlar İsrail büyükelçilikleri ve konsoloslukları önüne giderek tepkilerini ortaya koymuştu. Panama Ulusal Üniversitesi’ndegörülen İsrail Büyükelçisi Itai Badov da, Panama’da üniversiteli öğrenciler tarafından üniversiteden kovuldu.

ARABASINA BİNİP KAÇTI

Öğrencilerin öfkeleri karşısında korkuya kapılan Badov, arabasına binip üniversiteden kaçtı. Badov’un arkasından, “Katiller, yaşasın Filistin” sloganları atan üniversiteli gençler, gerçek teröristin kim olduğunu bir kez daha hatırlattılar.

DÜNYA, SİYONİST CANİLER İÇİN ARTIK ÇOK KÜÇÜK

Filistin’de Siyonist İsrail’in yaptığı, durmak bilmeyen ve her geçen gün acımasızca devam eden soykırım, tüm dünyada artık birinci gündem maddesi oldu. Filistin halkına destek tüm dünyada büyürken, İsrail ile ilişkili olan her şey boykot ediliyor.

Resim

Kaynak: Milli Gazete

Editör: Ahmet Kacır