DÜNYA CENNETTİR

Allah nurunu ilk önce hz. Muhammede yansıttı hz Muhammedi bilinç üzerinden ise tüm kainati yarattı.  

Evrende ne varsa Muhammedi bilinç üzerinden algılanır. Muhammedi bilinç sistemin yazılımıdır. 

 Bu yazılımı elde etmeden evrendekileri okumak mümkün değildir. Her peygamber bir bilinç seviyesini temsil eder.  

Kuran-ı Kerimdeki olaylar silsilesi tamamen semboller bütünüdür. İnsanlar yaşamış oldukları ne varsa bir peygamberin hayatında olmuş ona yol göstermek içinde o peygamberin nasıl davrandığına bakması gerekir. 

Hayat bir okumadır. Kendini, hayatı, olayları ne varsa bizimle ilintili bir durumdur. Bu nedenle Kuranın ilk ayeti "OKU" dur. Okuyan insan kendi üzerine odaklıdır dışarı onun için önemsizdir. Bu nedenle bizlerde başımıza gelenleri okumamiz gerekiyor. Her hadise bizim frekans aralığımızda hayat buluyor.  

Yaşamından memnun olmayan frekansını değiştirsin. 

Allah ceza veren dünyada cezaevi değildir. Dünyanın belli bir frekans ayarı vardır. Başımıza gelen olumsuzlar bizi dünyada daha iyi yaşayalım diye arınma işlemidir.  

An' odaklan an' da nötr bilinç vardır. Şimdiki an'ın içinde dram yoktur. Hangi frekansta isen hangi bilinçte isen onu sipariş edersin. 

Kâinat ilahi yasalar üzerine kurulmuş ödül ve cezada tamanen kişinin yaptığı fiiler ile ilişkilendirilmiştir. Bu bağlamda Allah kimseye ceza kötülük vermez olaylar kişinin hayat döngüsü içinde barındırır. Sistem tertemiz ve cennet gibidir. Cehenneme çeviren insanların düşük bilinç algılarıdır.

İlahi yasalar 7/24 hizmettedir ve herşey kayıt altındadır. Bu nedenle kimse Allahı ve sistemi yargilayamaz. 

Aslı SOYLU 

Bilinçaltı Danışmanı