Zonguldak'ın Devrek ilçesinde gerçekleşen olayda 31 yaşındaki kadın sabaha karşı anne ve anneannesini baltayla öldürüp sokağa attı. Anne ve anneannesini cesetleri adli tıpa sevk edildi.

31 YAŞINDAKİ KADIN PSİKOLOJİK SORUNLAR YAŞIYORMUŞ

Öğrenilen bilgiye göre olay sabah saatlerinde 05.00 sıralarında Devrek'e bağlı Çaydeğirmeni beldesindeki toplu konutlarda yaşandı. İddialara göre, bir süredir psikolojik sorunlar yaşayan 31 yaşındaki Rabia Ç., sabah 05.00 sıralarında Anne ve anneannesini öldürdü

UZUVLARINI SOKAĞA  ATTI 

Annesi Şeyda Ç. ile anneannesi Medine Küçükkaya'yı Baltayla öldürdü. Katil zanlısı öldürdüğü Annesi Şeyda Ç. ile anneannesi Medine Küçükkaya'yı parçalara ayırdı ve bu parçaları bazı evde bulunan eşyalarla birlikte camdan sokağa doğru attı.

CESET PARÇALARI SOKAKTAN TOPLANDI

Çıkan gürültüden uyanan mahalle sakinleri jandarma ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ekipleri kapıyı kırarak içeriye girdi.Rabia Ç. gözaltına alınırken, anne ve anneannesinin cesedine ait parçalar toplanarak tabuta konuldu. Cesetler otopsi için adli tıpa kaldırıldı. Katil zanlısının jandarmadaki sorgusu sürüyor.

CAMDAN CESET PARÇALARI FIRLATTI

Çataklı, annesi ve anneannesini bıçakladıktan sonra cesetlerinden parçalar keserek camdan dışarı fırlattı. Olay yerine ulaşan jandarma ekipleri, dairenin kapısını kırarak eve girdiklerinde Rabia Çataklı’yı elinde bıçakla yakaladı. Anne Şeyda Çataklı ile anneanne Medine Küçükkuyu’nun cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı. Rabia Çataklı ise gözaltına alındı.

İKİ GÜN ÖNCE ZİYARET İÇİN GELMİŞ

Sözcü'de yer alan habere göre, Medine Küçükkuyu’nun iki gün önce kızının evine ziyarete geldiği öğrenildi. Haberi alan yakınları olayın yaşandığı evin bahçesinde birbirlerine sarılırken, jandarma ekipleri incelemeyi sürdürdü. Ceset parçalarının da atıldığı camın altında mutfak malzemeleri ve kumanya görüldü. Başlatılan soruşturma devam ediyor. (DHA)