ABD başkanı Donald Trump’ın, Avrupa’nın güvenliğini sağlamayacaklarını beyan eden açıklamalarının ardından Ukrayna Devlet Başkanı Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile yaşadıkları tartışma sonrası Avrupa Birliği (AB) kendini nasıl savunacağını düşünüyor. Kapalı kapılar arkasında Türkiye’nin içinde yer alacağı bir Avrupa ordusunun kurulabileceği konuşuluyor.
ABD başkanı Donald Trump’ın artık Avrupa’nın güvenliğini sağlamayacaklarını beyan eden açıklamalarının ardından Ukrayna Devlet Başkanı Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile yaşadıkları tartışma sonrası Avrupa Birliği (AB) kendini nasıl savunacağını düşünüyor. Kapalı kapılar arkasında Türkiye’nin içinde yer alacağı bir Avrupa ordusunun kurulabileceği konuşuluyor. Bizim AB’ye bir önerimiz var. LGBTİ başta olmak üzere bir sürü ifsad projesini Türk insanına zerk ederek, bunları tehdit ve şantaj unsuru olarak kullanan siz değil miydiniz.
İFSAD PROJELERİNİ AB DESTEKLEDİ!
Halen PKK gibi örgütleri destekleyerek Mehmetçiğe silah ambargosu uygulayan AB değil miydi? İçimizdeki işbirlikçiler yüzünden Avrupa kapılarında aşağıladığı Türkiye’ye, ahlak ve maneviyatımızı hedef alan ev ödevleri veren AB değil miydi? Şimdi kendisini korumak için Mehmetçiği satın almaya çalışıyor. Bir diğer deyişle Avrupa Birliği kendi sınırlarını koruyacak paralı asker arıyor. Giderek daha da yaşlanan ve özellikle sapkın akımların merkezi haline gelen Avrupa’nın savaşacak asker toplaması neredeyse imkansız. Almanya, Fransa ve İngiltere, Belçika ve Hollanda'da zorunlu askerlik yok. Finlandiya, Avusturya ve İsviçre’de ise kişiler askeri hizmet yerine zorunlu toplum hizmeti yapıyor. haliyle Avrupa askerliği unutalı çok oldu.
Aslında 2010 yılından beri Avrupa’da yeni bir ordu kurulması gündemde, daha önce ABD’ye karşı koz olarak çeşitli zamanlarda ısıtılan ordu kurma meselesi, ABD Başkanı Trump’ın Rusya’ya karşı ılımlı tutumu ve Avrupa’yı aşağılayan çıkışıyla daha yakıcı bir hal aldı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Münih Güvenlik Konferansı'nda konuşan Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, ABD'nin artık Avrupa’yı korumaktan uzaklaştığını belirterek Avrupa'ya "birleşik ordu kurma" çağrısı yapmıştı. Zelenskiy, ardından Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmüştü. Görüşme sonrası Erdoğan’ın elindeki şemsiye ile Zelesnkiy’i yağmurdan koruması tartışmalara neden olmuştu.
SAVAŞACAK ASKERLERİ YOK!
NATO’ya üye ülkelerin milli gelirlerinin en az yüzde 2'sini savunma harcamalarına ayırması yazılı olmayan bir zorunluluk. Avrupa ülkeleri arasında askeri savunmaya en fazla para ayıran ülkelerin başında İngiltere ve Fransa geliyor. İngiltere milli gelirinden yüzde 2.5 Fransa ise yüzde 2.3 oranında bir bütçeyi savunmaya ayırıyor. İngiltere Başbakanı Keir Starmer, kısa bir süre önce Ukrayna’ya asker göndermeye hazır olduklarını açıklamıştı. Almanya ise 1,3 oranında bir bütçeyle bu iki ülkenin ardnda yer alıyor. Bu ülekler için asıl sorun para değil, savaşacak asker sayısının azlığı.
PEDOFİLİ VE EŞCİNSELLİK MERKEZİ AVRUPA!
Avrupa’nın itici gücü Fransa'nın başkenti Paris'teki 2024 Yaz Olimpiyatları'nın 26 Temmuz'daki açılış törenindeki görüntüler tüm dünyada tepkilere neden olmuştu. LGBT sanatçılar tarafından gerçekleştirilen gösterilerde, pedofili ve diğer sapkınlıklar yüceltilmiş, dini ve manevi değerler aşağılanmıştı. Diyanet İşleri Başkanlığı, "Fransa'da gerçekleştirilen 2024 Olimpiyatları açılış töreninde kasıtlı olarak öne çıkarılan pedofili ve LGBT unsurları, küresel fesat merkezlerinin çirkin yüzünü açıkça ortaya koymuştur." değerlendirmesinde bulundu.
Kaynak: Milli Gazete