Uzmanlar Sebebini Tek Tek Sıraladı: Türk Erkekleri Neden Daha Erken Ölüyor? Uzmanlar Sebebini Tek Tek Sıraladı: Türk Erkekleri Neden Daha Erken Ölüyor?

“Kadın-erkek” eşitliği adı altında geleneksel aile yapımızı yıkmak adına farklı isimlerle faaliyet gösteren Avrupa Birliği, ülkemizde iktidarla iş birliği içinde çalışmalar yürütüyor.

 22 yıllık iktidarları sürecinde “kadın-erkek” eşitliği bahanesiyle Batı’nın aile yapımızı bozmaya yönelik çalışmalarına koşulsuz destek veren hükûmet, yine aynı amaca hizmet eden farklı başlıkta bir projenin tanıtımını icra etti.

Dün Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın organize ettiği ve Avrupa Birliği bayrağının gölgesinde gerçekleşen toplantıda Bakan Mahinur Özdemir Göktaş “Kadın Erkek Eşitliğine Duyarlı Planlama ve Bütçeleme Strateji Belgesi ve Eylem Planı”nın ayrıntılarını açıkladı.

Danışma Kurulu niteliğinde gerçekleşen toplantıda, Alexander Fricke ve UN Women Türkiye Ülke Direktörü Asya Varbanova da hazır bulundu. Avrupa Birliği’nin, Türkiye gibi “muhafazakâr aile yapısı”nın yerleşik olduğu ülkelerde, “aile mefhumu”nu tahrip edebilmek için ürettiği çeşitli projelere milyonlarca dolarlık fonlar ayırdığı biliniyor.

Kaynak: Milli Gazete