Her Ramazan, adeta alışkanlık haline getirdiği zulümlerinin dozajını artıran ve İslâm’ın en kutsal mabetlerine yönelik barbarlığını sürdüren İsrail, İslâm âleminin tepkisizliğini kendisine sermaye ediyor! Türkiye de dâhil olmak üzere İslâm ülkelerinin “kuru kınamalarını” önemsemeyen Siyonist İsrail polisi, fanatik Yahudi işgalcilerin baskını sırasında Mescid-i Aksa’da bulunan Türk vatandaşı Özgecan Mutlu’yu (24) gözaltına aldı.

POLİS KORUMASI ALTINDA YOBAZ YAHUDİ BASKINI!

Milli Gazete'nin manşetinde yer alan habere göre, Fanatik Yahudi işgalciler, sabah saatlerinde işgal altındaki  Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’ya İsrail polisi koruması altında baskın düzenledi. İsrail polisi, işgalci Yahudileri gruplar halinde Aksa’ya aldı. Arkadaşlarının aktardığına göre Özgecan Mutlu, fanatik Yahudi işgalcilerin baskını sırasında Aksa içindeki Rahmet Mescidi yakınlarında Kur’an-ı Kerim okuyordu. İsrail polisi, Mutlu’yu oradan uzaklaştırmak için çantasını aldı. Polis, elinde çantayla, Aksa’nın Esbat Kapısı’na doğru ilerleyerek Mutlu’yu dışarı çıkarmaya çalıştı. Bir süre çantasının peşinden giden Mutlu, daha sonra Aksa’nın içine geri gelmeye çalıştığı sırada birkaç işgalci polis memuru tarafından gözaltına alınarak Aksa dışına çıkarıldı.

Siyonistlerle “normalleşen” hükümetin bu konudaki tavrı merak konusu!

MESCİD-İ AKSA’DA YATSI EZANINI ENGELLEDİLER!

Bu arada Siyonist İsrail güçleri, Mescid-i Aksa’da yatsı ezanına engel oldu. İsrail güçlerinin, Harem-i Şerif’in batı tarafında bulunan Burak Duvarı’nda düzenlenen kutlamalar gerekçesiyle Aksa’nın müezzinini engelleyerek ezanın tamamlanmasına izin vermediği belirtildi. Baskın sırasında İsrail güçlerinin de Aksa’da bulunan Müslümanlara saldırdığı kaydedildi. Mescid-i Aksa ve Filistinlilere olan tasallutunu sürekli artıran İsrail, 2016’da Türkiye ile imzaladığı “normalleşme” anlaşmasının ardından zulmünü daha da artırma yoluna gitmişti.

Bir 4 kişi görseli olabilir