Atama bekleyen yüzbinlerce öğretmenin gözu-kulağı yapılan Kabine Toplantısı'ndaydı. Kadro tahsisine ve atama takvimine dair detayların gözden geçirilmesi beklenen bir kabinden daha öğretmen adaylarına müjdeli bir haber çıkmadı.

Genel seçimler öncesi mülakat kalakcak sözü verilen yüzbinlerce atama bekleyen öğretmen adayının gözü-kulağı bugün yapılan Bakanlar Kurulu Toplantısı'ndaydı. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Beştepe'de gerçekleşen kabine toplantısında öğretmenlerin kadro tahsisine ve atama takvimine dair detayların gözden geçirilmesi bekleniyordu. 3 saat 20 dakika süren toplantıdan yine atama bekleyen öğretmenleri sevindirecek haber çıkmadı.

'Eğitim Ücretine Yüzde 150, Yemeğe Yüzde 100 Zam'... Veliler  Fahiş fFyata İsyan Etti:'Böyle Bir Zam Oran Hiç Görmedik' 'Eğitim Ücretine Yüzde 150, Yemeğe Yüzde 100 Zam'... Veliler Fahiş fFyata İsyan Etti:'Böyle Bir Zam Oran Hiç Görmedik'

ATAMA BEKLEYEN ÖĞRETMENLER MÜLAKAT KALKTI MÜJDESİ BEKLEDİ 

Kabine toplantısı sonrası "mülakat kalktı" müjdesi bekleyen öğretmen adayları yine hayal kırıklığına uğradı. Bakanlar Kurulu sonrası basın açıklaması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, atama bekleyen öğretmenler hakkında bir açıklama yapmazken Kabine Toplantısı'nda konunun görüşülüp görüşülmediği de bilinmiyor.

"ADİL BİR ATAMA İÇİN MÜLAKAT KALKSIN"

Öğretmen adayları, adil bir atamanın yapılması için mülakatın kaldırılmasını ve bu yıl 100 bin öğretmenin atmasının yapılmasını talep ediyor. 

Kaynak: Milli Gazete