Siyonistler kendi elleriyle kendilerini öldürüyor. İntihar eden işgalci askerleriyle sarsılan İsrail yargı düzenlemesine gitmesiyle birlikte, protestolarla boğuşuyor. Kuduz köpek gibi Filistinlilere saldıran işgal rejimi, çareyi katliamlarda arıyor. Son olarak İsrail'in battığı çukuru resmeden Eski MOSSAD şefi  Tamir Pardo, İsrailişgalinin Knesset'in dayattığı yargı değişiklikleriyle beraber sona doğru ilerlediğini söyledi. 

"İSRAİL SONA YAKLAŞIYOR"

"Son, bundan başka bir şey yok." diyen eski Mossad şefi Tamir Pardo, İsrail işgalinin sona doğru gittiğine inandığını söyledi. Pardo'nun yaptığı açıklamalar manşetlerde geniş bir yer alırken, geçen hafta yaptığı itiraf gibi açıklamalar ise durumu açıkça gözler önüne serdi.

Pardo yaptığı açıklamada, "Ku Klux Klan'a benzer işlemler geliştiriyoruz." ifadelerini kullandı. Geçen yıl Nekbe gününden hemen önce Pardo, İsrailli aktivistlere 'devletin sonunun' 'bugün'den, yani yargı değişikliği yasasının yürürlüğe girmesinden yıllar sonra geleceğini söyledi.

Bildirildiğine göre, Knesset içindeki çok sayıda  parti hükümet içinde ittifaklar kurmak için koalisyon anlaşmaları imzaladıktan sonra bu sonuca vardı.

Kaynak:Milli Gazete / Muhammed Özdemir