Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen askerlerden Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in acı haberi, Kahramanmaraş'taki ailesine ulaştı. 6 Şubat depremlerinde ailenin evinin yıkıldığı ve konteyneri ısıtamadıkları için çadırda kaldıkları öğrenildi. Çadır bölgesine Türk bayrakları asılırken ailenin kaldığı çadıra 10 adet ısıtıcı bırakıldığı görüldü.

Kuzey Irak'taki bir üs noktasına PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda 9 askerin şehit düştüğü haberi tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Hain saldırıda şehit olan askerlerden Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in şehadet haberi Kahramanmaraş Merkez Dulkadiroğlu ilçesinin Şerefoğlu Mahallesi'ndeki çadırda yaşayan ailesine ulaştı.

8484014.jpg

Acı haber, şehidin annesi Ümmihani ile babası Ali Özdemir'e Dulkadiroğlu Kaymakamı Fatih Çelikkaya ve yetkililer tarafından verildi.

8484020.jpg
Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir

Ailenin 3 çocuklarından tek oğulları olan Müslüm'ün şehadet haberiyle Özdemir çifti gözyaşlarına boğulurken, çadır bölgesine Türk bayrakları asıldı.

8484016.jpg

Ailenin kaldığı çadıra acı haber sonrası 10 adet ısıtıcı bırakıldığı görüldü.

8484021.jpg

''EVLENMEDEN ÖNCE SİZE EV ALACAĞIM' DEMİŞ'

Özdemir ailesinin komşularından Nazire Keskin, çok üzgün olduklarını belirterek, "Şehidimizin komşusuyuz. Annesiyle sürekli konuşurum ben, bugün yine konuştum. Çocuğun hayali 'Evlenmeden önce size bir ev alacağım' demiş. Bekardı, askere gitti, çok terbiyeli bir çocuktu, asil bir çocuktu. Evleri 2 katlıydı, amcaları üst katta oturuyordu, alt katta da bunlar oturuyordu. Depremde de ev gitti. Çadırda yaşıyorlardı." diye konuştu.

8484017.jpg

AK Parti Genel Merkezi Önünde 'Nihat Zeybekci' Protestosu:İşbirlikçi İktidar İstemiyoruz, İncirlik ve Kürecik Kapatılsın AK Parti Genel Merkezi Önünde 'Nihat Zeybekci' Protestosu:İşbirlikçi İktidar İstemiyoruz, İncirlik ve Kürecik Kapatılsın

'ÇADIRDA KALACAKLAR BAŞKA ÇARELERİ YOK'

Karar'da yer alan habere göre, Komşulardan Hatice Gülbuyruk ise konteyneri ısıtamadıkları için ailenin çadırda kaldığını ifade ederek, "Konteynerde soba kuramazlar. Mecbur çadırda kalacaklar başka çareleri yok. Eşyaları konteynere koydular ama ısıtamadıkları için çadırda kalıyorlar. Yani çaresizler." dedi.