AKP Kadın Kolları MKYK Üyesi Kübra Dörtkardeş, lüks aracıyla ayağı çıplak depremzede çocuklara kek, meyve suyu dağıtmaya gitmiş, fotoğraf paylaşmış, tepki toplamıştı. Bayrak vurgulu açıklama geldi...

Deprem bölgesindeki çadırkente lüks aracıyla gidip ayağı çıplak üzerinde incecik bir kazak olan depremzede çocuklara kek ve meyve suyu dağıtırken çekilmiş fotoğraflarını kendisi ve eşi M. Fatih Dörtkardeş’in sosyal medya üzerinden “Devlet burada” diye paylaşması sonrası AKP Kadın Kolları MKYK Üyesi Kübra Dörtkardeş kamuoyunun tepkisiyle karşılaşmıştı.

Gelen haklı tepkiler üzerine Kübra Dörtkardeş ve eşi M. Fatih Dörtkardeş paylaşımları hesaplarından silerken Kübra Dörtkardeş’te hesabını gizlemişti.

SKANDALI “BAYRAK” İLE ÖRTME ÇABASI!

AKP Kadın Kolları MKYK Üyesi Kübra Dörtkardeş, skandal sonrası “Kamuoyunun Bilgisine” başlıklı bir metin paylaştı. Metinde attığı twitin çarpıtılmasıyla olayların farklı yerlere taşındığını belirten Kübra Dörtkardeş “Anlamaktan aciz insanlara yine söylüyorum, bu topraklara aidiyet duyan herkes devlettir, vatandır, bayraktır!” ifadelerini kullandı.

Muhalefet Milletvekili  Cemal Enginyurt olaya tepkisini “Deprem bölgesinde lüks aracıyla, çıplak ayaklı, üstünde sadece bir kazak olan çocuğa kek ve meyve suyu vererek, ‘Devlet nerede?’ diye soranlara tokat gibi kapak yapmış. Kübra, böylesine büyük bir yardım resmini niye sildin?” ifadeleriyle dile getirmişti.