İsrail'le Ticaret Bir Haftadır Tam Gaz:Rakamlarla Ticaretin Boyutları İsrail'le Ticaret Bir Haftadır Tam Gaz:Rakamlarla Ticaretin Boyutları

AKP ve MHP arasında Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz üzerinden büyük bir kargaşa çıkmak üzere. İddiaya göre MHP’li Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz Terör örgütlerine çıkar sağlıyor

Sözcü’den Veli Toprak’ın haberine göre MHP’li Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, AK Partililer tarafından terör örgütlerine çıkar karşılığı yardımcı olmak suçlamasıyla parti genel merkezine şikayet edildi

"MHP'Lİ BAŞKAN ÖZYAVUZ TERÖR ÖRGÜTÜNE DESTEK VERİYOR"

Şikayet konusunun ise Mahmut Özyavuz’un çoğu PKK’lı, PYD’li ve DAEŞ’li kişilere maddi çıkar karşılığı gri pasaport tanzim ettirerek bunların yurt dışına çıkmasına vesile olduğu öğrenildi.

Haberin devamında “Özyavuz'un, 2017’de kendi işlettiği Turkcell bayiliklerinden terör örgütleri DAEŞ ve PKK adlarına büyük paralar karşılığı 5000 civarında SIM kart temin edildiği kamuoyu tarafından bilinmektedir” İfadeleri de yer aldı.

GRİ PASAPORT SKANDALI

- Mahmut Özyavuz şuan soruşturması devam eden 265 kişiden oluşan çoğu PKK’lı, PYD’li ve DAEŞ’li kişiyi sportif faaliyet gösteren bir spor kulübü bir dernek gibi göstererek turneye katılmak üzere maddi çıkar karşılığı gri pasaport tanzim ettirerek bunların yurt dışına çıkmasına vesile olmuş olup söz konusu soruşturma adli makamlarda ve İçişleri Bakanlığında halen devam etmektedir.

DEAŞ-PKK SIM KART SATIŞI

- Özyavuz, 2017’de kendi işlettiği Turkcell bayiliklerinden terör örgütleri DAEŞ ve PKK adlarına büyük paralar karşılığı 5000 civarında SIM kart temin edildiği kamuoyu tarafından da bilinmektedir. Bu doğrultuda kendisi hakkında soruşturma başlatılınca bu bayilikleri başkaları üzerine devretmiştir.

RUHSAT İÇİN “AKP’DEN İSTİFA ET” DİYOR

- AKP’ye gönül vermiş kişilerin belediyeden herhangi bir talebi bulunduğunda söz konusu belediye başkanı AKP’den istifa etme karşılığında işlerini göreceğini  tehditler ve beyanlarda bulunmuştur. Halil Boğa isimli vatandaşın, Harran Belediyesinden iş yeri ruhsatı talebine “AKP’den istifa edersen ruhsat veririm” cevabı aldığı bilinmektedir.