Yandaş Yeni Akit yazarı, 6284 sayılı kanun için sözleriyle eleştirilen AKP'li Özlem Zengin hakkında iddiada bulundu. Yandaş yazar Kimle konuşsam diyerek, "AKP'ye oy vermem diye yemin ediyorlar" dedi.

Kadına şiddeti önleme bahanesiyle aileyi yıkan İstanbul Sözleşmesi kaldırılmış olsa da etkilerini sürdüren kanunlar hala yürürlükte. 6284 sayılı 'ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesi' kanunu son günlerde AKP'li  Özlem Zengin'in savunmasıyla yeniden gündemde. "6284, bizim için önemli bir konudur ve kırmızıçizgimizdir" diyen Özlem Zengin hakkında çarpıcı bir iddia geldi.

2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde aday olup olmayacağı merak edilen Zengin hakkında iktidara yakınlığı ile bilinen Yeni Akit Yazarı Zekeriya Say, dikkat çeken iddiada bulundu. 

Say, aday olursa Özlem Zengin'e kimsenin oy vermeyeceğini söyledi. kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda Zengin'in yeni dönemde Meclis'te olmaması gerektiğini söyleyen Say, "Kimle görüşsem, 'Özlem Zengin' aday olursa  AK Parti'ye oy vermeyeceğim diye yemin ediyorlar" dedi.

Say'ın paylaşımı şu şekilde:

"Kimle görüşsem, 'Özlem Zengin' aday olursa AK Parti'ye oy vermeyeceğim' diye yemin ediyor.  Bu da vatandaşın kırmızı çizgisi. AK Parti yönetimi, tabanda çığ gibi yükselen bu tepkiye kulak vermeli.  Özlem Hanım da inatlaşmayı bırakıp partinin önün açmalı."