Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine yönelik ‘Bay Bay Kemal'in kimlerle ne işler çevirdiği yavaş yavaş ortaya çıkıyor’ sözlerine yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, “Sevgili gençler işte sizinle geçeceğimiz eşik budur. Bu rezaletleri bir daha bu ülke yaşamasın istiyorsan, gerekeni yapacaksın. Gençler, Halep Oradaysa Arşın Buradadır" sözlerinin yanında Barış Manço’nun şarkısı ‘İşte hendek işte deve’ şarkısını paylaştı.

14 Mayıs genel seçimlerine sadece 9 gün kala siyasi partiler ve cumhurbaşkanı adayları meydanlarda mitinglerine hız kesmeden devam ederken ayrıca sosyal medya üzerinden de paylaşımlar yapıyor.

KILIÇDAROĞLU'NU HEDEF ALAN SÖZLER PAYLAŞTI

Son olarak Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik, paylaşım yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bay Bay Kemal'in kimlerle ne işler çevirdiği, bebek katillerine ne sözler verdiği, batılı büyükelçilere neleri taahhüt ettiği yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Her gün konuşuyor, olur olmaz her konuda yorum yapıyor ama kendisi bölücü örgütün siyasi uzantılarına hangi sözleri verdiğini söylemiyor. Kandil’deki terör baronlarının niçin kendisini desteklediğini açıklamıyor” şeklinde sözler sarf etmişti.

ERDOĞAN'A BARIŞ MANÇO'LU CEVAP

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın sözlerini alıntılayarak Twitter’dan yaptığı paylaşımla “Sevgili gençler işte sizinle geçeceğimiz eşik budur. Bu rezaletleri bir daha bu ülke yaşamasın istiyorsan, gerekeni yapacaksın. Gençler, Halep Oradaysa Arşın Buradadır” şeklinde cevap verdi.

Ayrıca paylaşımın altında Barış Manço’nun şarkısı ‘İşte hendek işte deve’ şarkısını paylaşması da dikkat çekti.