Gazeteci Hadi Özışık kendi sosyal medya kanalında 3 milyon TL karşılığında kendisinin öldürülmesi için talimat verildiğini öne sürdü.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ortaya çıkarılan bir kamera kaydı üzerine arası bozulan Hadi Özışık ortaya oldukça vahim bir iddia ortaya attı. Kısa bir süre önce Ankara’da öldürülen Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş cinayetine benzer bir şekilde kendisine de suikast girişimi yapıldığını ifade eden Hadi Özışık, sansasyonel iddiasını “Haber geldi 3 milyon karşılığında benim de kalemimi kırmışlar” başlığı altında bir video çekerek anlattı.

CANINIZ İSTİYORSA VURUN ÖLDÜRÜN

Konuşmasında gelen tehditlere rağmen kendisine tahsis edilen korumaların geri alındığını “Benim dostum dediğim Süleyman Soylu, muhalif tarafın etkisinde kalarak korumalarımı geri aldı” sözleriyle dile getiren Hadi Özışık “Benim canıma kast etmeleri için 3 milyon TL’nin ortaya konulduğuna dair bilgiler var. Ben hala korumasız geziyorum. Maalesef devletin bana verdiği koruma memuru benden alınıyor. Bu Sinan Ateş gibi ortaya çıplak bir şekilde canınız istiyorsa vurun öldürün dercesine bırakılıyorum” sözleriyle de Süleyman Soylu’ya sitem etti.