İsrail’e İhracat Üçüncü Ülkeler Üzerinden mi Sağlanacak? İsrail’e İhracat Üçüncü Ülkeler Üzerinden mi Sağlanacak?

Teknolojide yeni bir aşamaya geçtik, görünmez gemiler yaptık! Gazze’de insanlığın görmediği katliamlar yaşanırken, ülkemizden de ilgililerin görmediği gemiler İsrail’e seferlerine aralıksız devam ediyor...

Gazze’deki katliamların başlamasıyla birlikte ülkemizde büyük eylemler ve protestolar yapılmaya başlandı. İlk ve en etkili mitingi Saadet Partisi düzenlerken, iktidar partisi öncülüğünde Cumhur İttifakı partileri de Atatürk Havalimanı’nda büyük bir miting yaptı. İsrail’e destek veren her türlü firmalar büyük bir hassasiyetle ifşalanıp, protesto edilirken, çok daha büyüğü ve vahimi, ülkemizden İsrail’e gönderilen gemiler görmezden geliniyor.

NE İSRAİL’İN KATLİAMLARI DURUYOR, NE DE ÜLKEMİZDEN İSRAİL’E GİDEN GEMİ NAKLİYATLARI…

Gazze’de bunca katliam olurken, hiçbir şey olmamış gibi ülkemizden İsrail’e gemi seferlerinin devam ettirilmesi akıllara durgunluk veriyor. Avrupa’nın farklı ülkelerinde İsrail’e gidecek olan gemilerin hareketini engellemeye çalışan halk eylemleri görülürken, ülkemizde özellikle iktidar yanlısı seçmen kitlesinin sesi soluğu çıkmıyor.

VİCDANLARA ÇARPAN KOSKOCA GEMİLER, GÖRMESİ GEREKENLER TARAFINDAN GÖRÜLMÜYOR…

Gemi ticaretine ilişkin haberler ve eleştiriler idareciler tarafından dikkate alınmazken, vicdan sahibi iktidarı destekleyen seçmen kitlesi tarafından da gündeme getirilmiyor. Anlayacağınız, Siyonist İsrail’e seferler düzenleyen koskoca gemiler vicdanları yaralasa da görmek istemeyen gözler tarafından ısrarla görülmüyor…

“SEVKİYATLARI DURDURUN, FİLİSTİN’E İHANETTEN VAZGEÇİN!”

Milli Gazete'nin manşetinde yer alan habere göre, İsrail’e seferler yaptığı ortaya çıkan gemi firması hakkında farklı suçlamalar da yapılmıştı. Söz konusu firma, hakkındaki diğer suçlamaları reddederken, “İsrail’e seferlerin daha önce yapılan anlaşmalar çerçevesinde devam ettiğini” kabul etmişti. Önceki gün de bir grup vatandaş tarafından, Üsküdar’daki Manta Denizcilik&MB Denizcilik önünde, “Sevkiyatları durdurun, Filistin’e ihanetten vazgeçin!” çağrısı yapıldı.