Gazeteci ve yazar Fehmi Koru bugün kaleme aldığı yazısında  Muharrem İnce'nin geleneksel basın olarak tabir edilen gazete ve televizyonlarda ne denli çok yer bulabildiğine değinerek dikkat çeken tespitlerde bulundu.

İşte Fehmi Koru'nun o yazısı:

Daha önce içinde yer aldığı partide - CHP genel başkanlığa talip olmuş, partisi tarafından bir önceki seçimde cumhurbaşkanı adayı gösterilmiş bir isim de, “Göreceksiniz, ben kazanacağım” iddiasıyla bir süredir geleneksel medyada kendisine geniş yer bulabiliyor.
O iddia, geçen seçimin “Adam kazandı” sözüyle ünlenen adayını bu seçimde de adaylık macerasına sevk ettiyse, bunda, geleneksel medyanın yayınlarının etkisi göz ardı edilemez.
İddialı aday adayı, seçimde yarışabilmek için istenen 555 bin TL’yi yatırdı, Yüksek Seçim Kurulu’na giderek kendisini aday haline getireceğini umduğu destekçilerinin ise ancak yarısının ilgisine kavuşabildi.  
Biraz önce baktım, o aday olabilsin diye ilk iki günde 51.367 kişi YSK’ya gidip imza verme zahmetine katlanmış.
Gerekli miktarda -100 bin- imza sonunda toplanacaktır; kendisine medya desteği verildiği gibi imza desteği de kendisinden esirgenmeyecektir.
Ara karne olarak, seçim öncesi için, özellikle iktidar yanlısı medyaya verilecek not fazla yüksek olamayacak. 
Ekranlardan desteklerini en üst perdeden sunan yorumculardan bazısı, eminim, milletvekili aday listeleri açıkladığında isimlerini listede görmeyince, ses tonlarını bu yeni duruma uygun hale getireceklerdir.