Halk arasında 'Fatih Terim Fonu' olarak da bilinen dolandırıcılık davasında mağdur isimlerden olan teknik direktör Emre Belözoğlu'nun avukatı Mosturoğlu'na göre birçok tutarsızlık mevcut. Mosturoğlu, eski şube müdür Seçil Erzan'ın tüm doğruları söylemediğini ifade ederken ifadelerin tutarsız olduğunu iddia etti. Mosturoğlu, "Kayıp 11 milyon dolarlık kısmım hiçbir açıklaması yok" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen halk arasında 'Fatih Terim Fonu' olarak da bilinen dolandırıcılık davasında taraflardan tek tek açıklamalar gelirken geliyor. Mağdurlar arasında bulunan eski futbolcu ve teknik direktör Emre Belözoğlu'nun avukatı Şekip Mosturoğlu da açıklamalarda bulundu.

Eski Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan'ın kurduğu gizli fona milyonlarca dolar veren isimlerden Emre Belözoğlu'nun avukatı Şekip Mosturoğlu'na göre, Erzan’ın Kapalıçarşı’da bir isimden para aldığı ve korktuğuna yönelik ifadeleri tutarsızlıklarla dolu.

'TUTARLILIK YOK'

NTV'de yer alan habere göre; Erzan'ın ifadesinde tutarsızlıklar olduğunu iddia eden Mosturoğlu, "Ben inanmıyorum, gerçek olduğunu da düşünmüyorum, para miktarında açıklayamadığı noktalarda bunu genişletmek için söylediğini düşünüyorum. Aksi takdirde zaten yer, zaman ve miktar söyler ve biz somut olarak böyle bir kişi var mı, yok mu anlayabiliriz. Sadece o konuda değil, başka konularda da söylediklerinin tutarlı olmadığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

20231021-mehmet-sekip-mosturoglu-aa.webpAvukat Şekip Mosturoğlu

'11 MİLYON DOLARLIK BİR RAKAMIN HİÇBİR AÇIKLAMASI YOK'

Mosturoğlu, "Sisteme giren para olarak 54 milyon dolar, çıkan para olarak 43 milyon dolar gözüküyor. 11 milyon dolarlık bir rakamın hiçbir açıklaması yok. Kendisine bir savunma şekli belirlemiş o savuna şeklinde de mağdurları da suçlayan bir tavrı var. Ona göre insanların mağduriyetinin temel sebebi, aşırı kazanç sağlamak. Anlatımlarında yer, mekan, kişi, miktar hiç belirtmeden ifade vermeye çalışıyor" şeklinde konuştu.

İsrail'le Ticaret Bir Haftadır Tam Gaz:Rakamlarla Ticaretin Boyutları İsrail'le Ticaret Bir Haftadır Tam Gaz:Rakamlarla Ticaretin Boyutları

Karar'da yer alan habere göre, Avukat Mosturoğlu, bazı sanıkların tutuksuz yargılanmasını da eleştirdi, önümüzdeki süreçte sanık sayısının artabileceğini de ifade etti.