Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa ve Adıyaman şimdi de sel felaketiyle mücadele ediyor. Sağanak yağış nedeniyle caddeler göle döndü 14 kişi ise hayatını kaybetti. Eski İstanbul Orman Bölge Müdürü Faruk Çebi, sosyal medya hesabından yaşananlara tepki göstererek yıllarca sel sorunlarını ve çözümlerini yazdığını belirtti. Çebi, "Ranttan başka derdi olmayanlar en verimli çağımda mesleğimi yapmama makam gücüyle engel oldular. Heyelan olunca utanmadan da yağmuru suçluyorlar" dedi

Türkiye bugün Şanlıurfa ve Adıyaman'dan gelen sel felaketi haberi ile sarsıldı. Dün akşamdan beri etkili olan sağanak yağış nedeniyle caddeler göle döndü, sel suları onlarca aracı yollarda sürükledi. Depremin ardından bölgede bu kez de sel felaketi can aldı. İki ilde meydana gelen felakette 14 kişi hayatını kaybetti.

Eski İstanbul Orman Bölge Müdürü Faruk Çebi, sosyal medya hesabından yaşananlara tepki göstererek "Yaşadığımız sel sorunlarını ve çözümlerini yıllardır hem yazdım, hem de söyledim. Ranttan başka derdi olmayanlar en verimli çağımda mesleğimi yapmama makam gücüyle engel oldular. Heyelan olunca utanmadan da yağmuru suçluyorlar." dedi.

Çebi'nin paylaşımı şu şekilde:

"Eğitimimin tüm aşamalarını birincilikle bitirdim. Yaşadığımız sel sorunlarını ve çözümlerini yıllardır hem yazdım, hem de söyledim. Ranttan başka derdi olmayanlar en verimli çağımda mesleğimi yapmama makam gücüyle engel oldular. Heyelan olunca utanmadan da yağmuru suçluyorlar."