Erzurum Mitingi esnasında İBB Başkanı İmamoğlu ve vatandaşlar taşlı saldırıya uğrarken, polisin müdahale etmemesi dikkat çekti. Erzurum yönetimine tepki yağarken, Vali Okay Memiş ve İl Jandarma Komutanı Albay İlker Şimşek'in, AK Partili Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım'ın karşısında durdukları fotoğraf yeniden gündem oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum Mitingi öncesi başlayan provokasyonlara karşı önlem alınmazken, İmamoğlu'nun sahneye çıkmasının ardından provokatörler, mitingi izlemeye gelen vatandaşların üzerine ve İBB Başkanı'na taşlı saldırıda bulundu.

İmamoğlu, olay esnasında orada olan polisin müdahalesizliğine tepki gösterirken, Erzurum yönetimi hakkında da suç duyurusunda bulunacağını ifade etti.

2-007.jpg

Günlerdir bu provokasyonun hazırlığı konuşulmasına rağmen hiçbir şekilde önlem almayan Erzurum yönetimine tepki yağmaya devam ederken, Erzurum Valisi Okay Memiş ve İl Jandarma Komutanı Albay İlker Şimşek'in, AK Partili Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım'ın karşısında durdukları fotoğraf yeniden gündeme geldi.

Kaynak:Karar