AK Parti'nin Youtube hesabından yayınlanan yeni propaganda reklam filminde dikkat çeken detaylar yer aldı. Videoda, Berat Albayrak, “Beşli Çete”, Kerem Kınık ve Yiğit Bulut yer aldı.

İlk kez ilk turda kazanmayan Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın için AK Parti Youtube kanalından “Birlikte Yürüyecek Daha Çok Yolumuz Var” başlığıyla propaganda filmi yayınlandı. 

AK Parti’nin seçimler için hazırlanan reklam filminde, Erdoğan ile damadı Hazine ve Maliye Eski Bakanı Berat Albayrak’ın görüntülerine yer verilmesine dikkat çekti. 

AK Parti hükümetleri dönemindeki tüm ihalelerde yer alan ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından “Beşli Çete” olarak nitelenen isimler de reklam filminde yer aldı.

Söz konusu reklam filminde “Beşli Çete”nin hemen arkasında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut da görülüyor. 

Görüntülerdeki bir diğer dikkat çeken detay ise 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin hemen ardından çadır sattığı için gündeme gelen ve seçimden 2 gün önce istifa ettiğini açıklayan Kerem Kınık oldu.

Kaynak:Milli Gazete