AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yandaş A Haber ve ATV’nin ortak yayınında uyuya kaldı. Kamera Erdoğan uyuya kalınca aniden spikere döndü.
AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında uyuya kaldı. Yandaşların sorularını yanıtlayan Erdoğan, uyuya kalınca kameralar hızlıca çevridi. Soru sormaya devam eden kişi, sesini yükseltmeye çalıştığı ve göz ucuyla Erdoğan’ı kontrol ettiği anlar da dikkat çekti.

Erdoğan canlı yayında uyukladı 

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, A Haber ve ATV’nin ortak yayınında uyuya kaldı. Canlı yayında gündeme dair açıklamalarda bulunduğu sırada Erdoğan'ın uyuduğunu gören reji ise aniden soruyu soran gazeteciye döndü.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yorgunluğu ve bitkin hali zaman zaman kameralara yansırken yaşanan bu durumlara bir yenisi ekledi. Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kalırken 28 Mayıs’ta yapılacak seçimler için ziyaretlerine devam eden Erdoğan’ın bu tempoya dayanamadığı görülüyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN A HABER’DE UYUKLADI

AKP iktidarına yakın A Haber’de bugün gündemi ve yaklaşan Cumhurbaşkanı seçimlerini değerlendiren Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı yayınında sorulara yanıtlarken uyukladı. Bu durum Erdoğan’ı çeken kameraya kısa bir süre yansırken A Haber rejisi anında kamera açısı hemen değiştirmek zorunda kaldı. Erdoğan’ın bu yorgun ve bitkin hali sosyal medyada gündem oldu.