Kara para aklama, suç örgütü kurma ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanıp Marmara Cezaevi'ne gönderilen Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu hakkında yeni bir gelişme yaşandı. 30 kişilik koğuşta kalan Polat'ın tek kişilik hücreye geçme talebi reddedilirken kardeşi Sıla Doğu'nun ise bir mahkumla kavga ettiği ortaya çıktı. Öte yandan Polat'ın ağrıları nedeniyle 3 kez doktora gittiği belirtilirken Doğu'nun ise psikiyatri servisine başvurarak ağır depresanlar istediği öğrenildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından haklarında "Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu'nun cezaevinde zor günler geçirdikleri öğrenildi.

dilan-polat.jpg

Posta'da yer alan habere göre, tek kişilik hücreye geçme isteği kabul edilmeyen Dilan Polat'ın bütün gün koğuşta pijamayla dolaştığı iddia edildi. Ağrıları nedeniyle doktora üç kez muayene olan Polat’a orta kulak iltihabı teşhisi konuldu.

YEŞİL REÇETELİ AĞIR DEPRESANLAR İSTEDİ

Psikiyatri servisine başvurarak yeşil reçeteli ağır depresanlar istediği öne sürülen Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'nun da diğer tutuklularla arasında kavga yaşandığı belirtildi.

sila-dogu.jpg

İYİ Partide Yeni Başkan İçin Karar Günü İYİ Partide Yeni Başkan İçin Karar Günü

Kaynak: Karar