14 Mayıs seçimlerinde AK Parti Milletvekili aday adayı olan Ahmet Yasin Bölükbaş ve MHP'li Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası cami içerisinde seçim propagandası yaptı. Camide namaz kılınan alana masa ve sandalyelerin koyulduğu, misafirlere pasta ve çay ikramlarında bulunulduğu görüldü.

14 Mayıs cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri yaklaşırken milletvekili aday adayları da seçim çalışmalarına başladı. Ordu'da yapılan bir seçim çalışması ise tepkilere sebep oldu.

BirGün'de yer alan habere göre, Ordu'nun Çamaş İlçesi'nde MHP'li Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası ve AK Parti İlçe Başkanı Bilal Şen cami içerisinde toplantı düzenledi.

Ordu Çamaş Danışman Mahallesi'ndeki caminin içerisinde sofra kuran MHP'li Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası, gelen kişilerden AK Parti aday adayları için oy istedi.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ahmet Yasin Bölükbaş ve AK Parti Çamaş ilçe teşkilatı üyelerinin de katıldığı etkinlikte seçim vaatlerinde bulunuldu. Aday Adayı Bölükbaş, konuşma yaparak projelerinden bahsetti.

NAMAZ KILINAN ALANA MASA SANDALYE

Caminin içerisinde namaz kılınan alana masa ve sandalyelerin koyulduğu görüntülerde misafirlere pasta ve çay ikramlarında bulunuldu.

Söz konusu etkinlikle ilgili konuşan Çamaş Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası, "Burası bizim mahallemizde bulunan eski bir camiydi ve biz burayı bir süredir etkinlik alanı olarak kullanıyoruz. Cami cemaati toplantılarını burada gerçekleştiriyor" dedi.

'CAMİDE ETKİNLİKLER DÜZENLİYOR'

Çekilen görüntülerde ise camilerin iç bölümlerinde yer alan mihrab, minber ve kürsü gibi bölümlerin yer aldığı görülüyor.

Yerel kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre ise; caminin mescit olarak kullanıldığı ve caminin içerisinde zaman zaman dini etkinlikler düzenlendiği belirtildi