Eski AKP’li vekil Feyzi İşbaşaran Buket Aydın’ı kolundaki saat üzerinden vurdu. İşbaşaran paylaşımında “Şimdi bu kadın,Erdoğan’ın gitmesini,düzenin değişmesini ister mi?” diye sordu.

Haber spikeri ve sunucu Buket Aydın’ın kolundaki saat sosyal medyanın diline düştü. Eski AKP’li vekil vekil Feyzi İşbaşaran Buket Aydın’ın kolundaki saatinin ortalama bir haber sunucusunun yemeden içmeden 5 yılda alınabileceğini belirtti.

Buket Aydın son paylaşım ve yorumlarında Cumhur İttifakı ve  Cumhurbaşkanı Erdoğan’a açıkça desteklerini ifade ederken Millet İttifakı’na da “Erdoğan'a düşmanlık yapacaksınız diye gözünüze perde inmiş.” Gibi sözlerle tepki göstermeye devam ediyor.

ŞİMDİ BU KADIN ERDOĞAN’IN GİTMESİNİ İSTER Mİ?

Buket Aydın’ın bu tutumunu Eski AKP’li milletvekili Feyzi İşbaşaran değerlendirdi. Buket Aydın’ın kolundaki saatine dikkat çeken ve bu saatin değerinin saat 2 milyon 500 bin TL olduğunu ileri süren İşbaşaran ”Şimdi bu kadın, Erdoğan’ın gitmesini,düzenin değişmesini ister mi?” diye sordu.

İşibaşaran sosyal medya paylaşımında şunları yazdı:

Bir haber sunucusu,en düşük 20 bin tl alıyor,100 bin tl alan da var. Ortalaması 40 bin tl Buket Aydın’ın kolundaki daytona rolex saat 2 milyon 500 bin TL. Yani hiç yemese içmese böyle bir saati 5 yılda alabilir. Görünen bu saat,başka neler var bilmiyoruz Şimdi bu kadın,Erdoğan’ın gitmesini,düzenin değişmesini ister mi?