Ahmet Çakar yorumcu olarak yer aldığı televizyon programında Süleyman Soylu ve Devlet Bahçeli’nin binlerce insanın öldüğü  Kahramanmaraş depremini önceden bildiğini ileri sürdü.

Daha önce bir çok skandala imza atan AKP iktidarına yakın Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol programında yine çok konuşulacak bir yayın gerçekleştirildi. Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar bir takım veriler ve konuşmalar üzerinden ABD’nin İstanbul üzerine bir  deprem meydana getirmek istediğini fakat bunda başarılı olamayınca Kahramanmaraş’taki fay hattını harekete geçirerek depremi gerçekleştirdiğini dile getirdi.

SOYLU VE BAHÇELİ DEPREMİ ÖNCEDEN BİLİYORDU!

Çakar’ın ifadeleri arasında en dikkat çekeni ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “Bizim hazırlığımız İstanbul depremiydi” , MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin deprem sonrası “İçinde sır olan bir olay”ifadeleri üzerine bu iki kişinin depremi önceden bildiğini söylemesi oldu.
Çakar’ın depremin yapay bir şekilde çıkarıldığına dair bir diğer dikkat çektiği konu ise depremden günler önce İstanbul’daki tüm konsoloslukların kapatılması ve ABD muharip gemisinin Dolmabahçe önüne gelip demir atması oldu. Çakar bu sözlerle deprem sonrası sıkça tartışılan depremi ABD’nin HAARP teknolojisiyle gerçekleştirdiği iddialarını yeniden gündeme getirdi.

AKP’ye yakın Beyaz TV’de bu iddiayı duyan program moderatörü Ertem Şener ise ne yapacağını bilemezken Ahmet Çakar’ı susturmaya çalıştı. Bunun üzerine Rasim Ozan Kütahyalı “Acaba Erteme bir talimat mı geldi” diye sordu.