Suç örgütü yöneticiliğinden tutuklanan Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında, firari durumda olan Barış Kurt, Ankara’da yapılan operasyonla yakalandı. Kurt’un ismi, Kaplan tarafından işkenceye uğradığını iddia eden Erkan Doğan’ın beyanlarında geçiyordu.

Ankara'da "Kaplanlar" olarak bilinen suç örgütünü yönettiği suçlamasıyla tutuklanan Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında firari durumda olan Barış Kurt, Ankara’da yapılan operasyonda saklandığı yerde yakalandı.

Menzil'de Yolsuzluk Kavgası:“Yolsuzluk” ve “Devleti Dolandırma” Üç kardeş Birbirine Girdi, İddialar Ortalığa Saçıldı Menzil'de Yolsuzluk Kavgası:“Yolsuzluk” ve “Devleti Dolandırma” Üç kardeş Birbirine Girdi, İddialar Ortalığa Saçıldı

T24'ten Asuman Aranca'nın haberine göre; daha önce Kaplan hakkında beyanda bulunan Erkan Doğan, eski patronu olduğunu söylediği Barış Kurt’un yönlendirmesi üzerine Kaplan tarafından dişleri sökülerek kendisine 2 gün boyunca işkence edildiğini iddia etmişti.

İKİ GÜN İŞKENCE GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEMİŞTİ

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında firari durumda olan Barış Kurt, Ankara Emniyetince kurulan özel bir ekip tarafından saklandığı yerde yakalandı. Kurt’un ismi, Kaplan tarafından işkenceye uğradığını iddia eden Erkan Doğan’ın beyanlarında geçiyordu. Eski çalışanı olduğunu söylediği Kurt’tan alacağını istediği için kendisine Kaplan’ın adamlarınca 2 gün boyunca işkenceye uğradığını öne süren Erkan Doğan, ifadesinde, dişlerinin Kaplan tarafından kerpetenle söküldüğünü anlatmıştı.

Doğan, daha sonra tutulduğu evden kaçmayı başardığını, polisler tarafından Çankaya Emniyeti'ne götürüldüğünü, buradayken polis amirinin yanına gelerek kendisini şikayetçi olmaması konusunda tehdit ettiğini söylemişti.