DEVA Partisi lideri Babacan, BBP lideri Destici'nin terörle mücadele konusunda muhalefeti hedef almasını, "Cumhur ittifakında olmayan herkes teröristtir gibi bir propaganda olarak kullanıyorlar bunu ve topluma devamlı nefret pompalıyorlar. Nefret ve korku üzerinden siyaset yapan tipler bunlar. Dolayısıyla biz onlara "hadi oradan" deyip dikkate dahi almıyoruz" sözleriyle tepki gösterdi.

Cumhur İttifakı'nın destekçisi Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Destici'nin Irak'ın kuzeyinde 9 askerin terör örgütü PKK'nin saldırısıyla şehit olmasının ardından yaptığı paylaşımda, "Terörün tüm unsurlarına karşı topyekûn mücadele edilmelidir" diyerek muhalefetteki farklı kanatlardan 25 siyasi partiyi hedef göstermişti.

Destici paylaşımında sırasıyla Yeşil Sol Parti, CHP, HDP, İYİ Parti, TİP, Zafer Partisi, Saadet Partisi, TKH, Gelecek Partisi, EMEP, DEVA Partisi, EHP, DP, LDP, Devrim Hareketi, TDP, HKP, TKP, AP, SMF, Doğru Parti, GAAP, TÖP, TSİP, SOL Parti'nin logo ve isimlerine yer vermişti.

Her Taşın Altından Siyonizm Çıkıyor: Çirkeflikte Sınır Tanımıyorlar Her Taşın Altından Siyonizm Çıkıyor: Çirkeflikte Sınır Tanımıyorlar

Resim

FOX'ta gündeme dair açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Destici'nin o sözlerine tepki gösterdi. Babacan'ın ifadeleri şöyle:

"Cumhur ittifakında olmayan herkes teröristtir gibi bir propaganda olarak kullanıyorlar bunu ve topluma devamlı nefret pompalıyorlar. Nefret ve korku üzerinden siyaset yapan tipler bunlar. Dolayısıyla biz onlara "hadi oradan" deyip dikkate dahi almıyoruz. Ciddiye alınma durumu yok bunların bizim için önemi de yok. Bu ülkede 40 yılda terör sorunu çözlemediyse bir yerlerde bir şeyler eksik ona bakmamız gerekiyor."