Antalya'nın Alanya ilçesinde bir düğünde AKP İl Başkanı Ali Çetin'in göbek attığı, düğün sahibi Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Emin Bal'ın ise dolarları saçtığı görülüyor.

Antalya'nın Alanya  ilçesinde devam eden orman yangınlarına rağmen, AKP'li yetkililerin coşkulu anları kameralara yansıdı. Görüntülerde, AKP İl Başkanı Ali Çetin'in göbek atarken, düğün sahibi Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Emin Bal'ın ise dolarları saçtığı görülüyor.

ANTALYA YANIYOR

Antalya'nın Alanya ilçesi Dim Barajı yakınlarında çıkan yangın, ilk belirlemelere göre 190 hektarlık alanın zarar görmesine neden oldu. Yangın süresince vadi yamaçlarında dağınık halde bulunan yerleşim alanları tedbir amaçlı boşaltıldı. Yangın sebebiyle 1 ev zarar gördü, tahliye edilen 17 evin çevresindeki orman ise tamamen kül oldu.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bugün yaptığı açıklamada yangının kontrol altına alındığını duyurdu.

AKP’Lİ BAŞKANLAR DÜĞÜNDE DOLAR SAÇIP GÖBEK ATIYORLAR

Ancak yangın devam ederken, Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Emin Bal'ın oğlu Mehmet Çınar'ın sünnet düğününe, AKP Antalya İl Başkanı Ali Çetin de parti yöneticileriyle birlikte katıldı. Görüntülerde Çetin'in pistte oynadığı, Emin Bal'ın ise elindeki dolarları savurduğu görüldü.

Gün Haber'e göre, Emin Bal ile Ali Çetin, bir süre karşılıklı göbek attıktan sonra, Bal, cebinden çıkardığı dolarları Çetin'in başından aşağıya doğru saçtı. Davul zurna eşliğinde dans eden il başkanına, etrafında bir çember oluşturan bazı parti yöneticilerinin de tempo tutarak alkışladığı görüldü.