Gazeteci Deniz Zeyrek AKP'nin seçim öncesi Millet İttifakı'nın bir parçası olduğunu iddia ederken yerden yere vurduğu HEDEP arasında görüşmelere başladığını öne sürdü.

Katıldığı bir televizyon programında konuşan Deniz Zeyrek AKP ile HEDEP arasında arka kapı görüşmelerinin yürütüldüğünü açıkladı.

Vatandaş Ekmek Derdinde İktidar Konak Sevdasında: İktidarın Konak Sevdası Vatandaş Ekmek Derdinde İktidar Konak Sevdasında: İktidarın Konak Sevdası

Fox TV'de Orta Sayfa programında konuşan Deniz Zeyrek, siyasette çalkantılı bir iddiayı ortaya attı. Zeyrek'e göre, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) ile Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) arasında "arka kapı diplomasisi" başlamış durumda

DEMİRTAŞ'A SELEM VERENLERİ ELEŞTİRDİĞİNE BAKMAYIN

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a selam gönderdiği için CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel'e yüklenen   Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Bakmayın Demirtaş'a selam verdi diye eleştiriyorlar. Doğrudan bir arka kapı diplomasisi başlamış vaziyette. " diyen Zeyrek "Çok sözleri dinlenen iki HEDEP yöneticisi, aynı arabaya bindiler ve iktidardan önemli bir isimle görüşmeye gittiler. HEDEP, güvenmediği için yazılı bir protokol istiyor; ancak AK Parti, bunu vermek istemiyor. Çünkü medyaya sızabilir ve Bahçeli, Cumhur İttifakı'nı terk edebilir. Bir taraftan CHP'yi bu durumla vurmaya çalışıyorlar, diğer yandan HEDEP'le görüşme yapıyorlar." diye konuştu.