Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi'ne 37 gündür havada, karadan ve denizden düzenlediği saldırılara tepki gösterdi. Karamollaoğlu, Ukrayna ve Gazze'deki trajik durum karşısında Batılı devletlerin takındığı çifte standardı, ''Avrupa bugün Siyonistlerin karşısında suskun kalışıyla sınıfta kalmıştır! Hırsıza hırsız, katile katil, işgalciye de işgalci diyemediği için sınıfta kalmıştır!'' sözleriyle eleştirdi.

Uluslararası hukuku çiğneyen İsrail ordusu, 37 gündür savaş suçu işliyor. Tel Aviv yönetimi Gazze Şeridi’ndeki topyekûn ablukasını ve saldırılarını sonlandırarak ateşkes ilan edilmesi çağrılarına kulak tıkıyor.

İşgalci İsrail'in Gazze'deki katliamlarına sessiz kalan Batı'ya sert sözlerle yüklenen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, X hesabından, Avrupa Birliği'nin söylemleri ve eylemleri arasındaki farklılıklara dikkat çekerek kendi kendini inkar eden bir duruma düştüğünü söyledi.

Karamollaoğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Avrupa, sınıfta kalmıştır!

Avrupa Birliği, söylemleri ve eylemleri arasındaki farklılıklarla kendi kendini inkar eden bir duruma düşmüştür.

Avrupa, Bosna’da sınıfta kalmıştır! Irak ve Afganistan işgalinde sınıfta kalmıştır!

Suriye’de, Yemen’de, Doğu Türkistan’da, Hindistan’da sınıfta kalmıştır!

Avrupa, bombalar altında can veren bebeklerin saç, göz ve ten rengine göre ayrım yaptığı için sınıfta kalmıştır!

Avrupa, Ukrayna ve Filistin’de yaşananlar karşısında gösterdiği farklı tepkilerle sınıfta kalmıştır!

İsrail'le Ticaret Bir Haftadır Tam Gaz:Rakamlarla Ticaretin Boyutları İsrail'le Ticaret Bir Haftadır Tam Gaz:Rakamlarla Ticaretin Boyutları

Avrupa, dün Yahudilere yaptığı muamele ile nasıl sınıfta kaldıysa; bugün de Siyonistlerin karşısında suskun kalışıyla sınıfta kalmıştır!

Hırsıza hırsız, katile katil, işgalciye de işgalci diyemediği için sınıfta kalmıştır!''