Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kahramanmaraşmerkezli depremlerin ortaya çıkardığı felaket sonrasında yönetim suistimallerine yönelik sıralı paylaşımlar yaptı.

Deprem felaketinden öncesinde sürekli beton ve inşaat merkezli yatırım anlayışına karşı çıkan Karamollaoğlu, "Kalkınmayı sadece ve sürekli betona yatırım yapmak zanneden anlayışı değiştirmek zorundayız. Şehirlerimizi 'apartman ve gökdelen tarlalarına' dönüştüren zihniyeti sorgulamak mecburiyetindeyiz" dedi.

İşte Karamollaoğlu'nun paylaşımları şu şekilde:

"Hata vardır, özür dilenir. İhmal vardır, istifa edilir. Kasıt vardır, hesap sorulur. Zihniyetlerle ise topyekûn mücadele edilir!

"Konuşacağız! Somut adımlar atacağız. Hep birlikte bu zihniyeti değiştireceğiz!"

"Kalkınmayı sadece ve sürekli betona yatırım yapmak zanneden anlayışı değiştirmek zorundayız. Şehirlerimizi 'apartman ve gökdelen tarlalarına' dönüştüren zihniyeti sorgulamak mecburiyetindeyiz."

KARAMOLLAOĞLU BETON İNŞAAT MERKEZLİ YATIRIMA KARŞI ÇIKMIŞTI

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, şeker fabrikalarının satıldığı dönemde inşaat merkezli yatırım anlayışını şu ifadelerle eleştirmişti:

"Bir Kızılderili deyişiyle bu arkadaşlara seslenmek istiyorum; 'Son fabrika satıldığında, son üretici toprağını terk ettiğinde, beyaz AK Partili adam beton ve asfaltın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak."