Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın MHP Lideri Bahçeli'yi eleştirdiği eski bir görüntüyü paylaşarak "15 Mayıs sabahı iktidarı kaybettikleri gün Bahçeli Erdoğan'ı ortada bırakacak. Ve şu sloganı söyleyecek: "Ben yapmadım o yaptı!" yazdı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirdiği eski bir görüntüyü paylaştı. Davutoğlu paylaşımına "15 Mayıs sabahı iktidarı kaybettikleri gün Bahçeli Erdoğan'ı ortada bırakacak. Ve şu sloganı söyleyecek: "Ben yapmadım o yaptı!" notunu düştü.

Videoda Erdoğan'ın Bahçeli için söylediği "Ve çıkıyor MHP'nin başındaki beyefendi aile nedir bilmez. Onun böyle bir derdi yok. Çoluk nedir çocuk nedir bilmez. Onlar kandan beslenen vampirler " ve Sayın Bahçeli bugün milliyetçilikten nem vuruyor. Kime yutturacaksın sen bu milliyetçiliği", "Kimse bizim karşımıza Türklükle de çıkmasın. Biz her türlü milliyetçiliği ayaklarının altına almış bir iktidarız." sözleri yer aldı.

Öte yandan, Bahçeli'nin de "3 hilalin altında kendisine ve emellerine asla yer yoktur ve olmayacaktır." ifadelerinin olduğu görüldü.