Türkiye’nin otomobili Togg’a sahip olmak isteyen vatandaşlar için ön sipariş talepleri alınmaya başlarken Emre Özpeynirci 953 bin TL olarak açıklanan en ucuz paketiyle ilgili bir gerçeği duyurdu.

Togg’un en düşük paketinin fiyatı 953 bin TL olarak açıklanırken bu fiyata Togg almak isteyenlere kötü bir haber verildi. Otomobil gazetecisi Emre Özpeynirci şuanda satışta olan Togg’un gerçek fiyatını açıkladı.

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg için ön siparişleri alınmaya başlandı. Togg iki farklı batarya seçeneğiyle satışa çıkarılacağı ifade edilirken 314 kilometre menzin mesafersi olan Togg T10X modelinin 953 bin TL’ye satılacağı belirtilirken 523 kilometrelik en uzun menzilli Togg modeli ise 1 milyon 215 bin TL’ye satılacağı ifade edildi.

"953 BİN TL'YE TOGG YOK"

Mart sonundan itibaren kullanıcılarla teslim edilmesi planlanan Togg için ön siparişler alınmaya başlanırken 953 bin TL’ye bu araca sahip olmak isteyenlere kötü bir haber geldi.

Otomobil gazetecisi Emre Özpeynirci yaptığı sosyal medya paylaşımında “Ortada 953 bin veya 1 milyon 55 bin TL'ye bir Togg yok.”Diye yazdı