Seçim Gecesi Belediyede Yaşanan Skandal: Sabaha Kadar Çek Kesmişler Seçim Gecesi Belediyede Yaşanan Skandal: Sabaha Kadar Çek Kesmişler

AK Parti Diyarbakır Belediye Başkan adayı Mehmet Halis Bilden, esnaf ziyareti sırasında simit satan çocuğa 100 lira verip bütün simitleri dağıtmasını istedi. "100 liraya simit gelmiyor" diyen çocuğa Bilden " Beğenmiyorsun" diyerek cevap verdi.

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden'in esnaf ziyareti sırasında simit satan bir çocukla yaptığı diyalog sosyal medyada gündem oldu.

Bilden vatandaşlarla bir araya geldiği sırada yanına gelen çocuktan bütün simitleri alarak dağıtmasını istedi. Bunun için de çocuğa 100 TL uzattı. Çocuk, Bilden'in 100 TL uzattığını görünce "Bu paraya simit gelmiyor ki" yanıtını verdi. Bilden çocuğun yanıtı karşısında 'Beğenmiyorsun he' dedi.

100 liraya tüm tezgahını almaya çalıştı: Simitçi çocuğun cevabı "çay simit" hesabını akıllara getirdi

AKP'den Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Halis Bilden, bugün gerçekleştirdiği bir esnaf ziyareti esnasında simit satmakta olan bir çocuğa 100 lira vererek, tüm simit tezgahını almaya çalıştı. Simitçi çocuğun ise verdiği cevapla ilgi topladı. İşte o anlar...

AKP Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halis Bilden, bugün gerçekleştirdiği bir esnaf ziyareti sırasında o esnada orada simit satan bir çocuğa 100 lira vererek, bütün simitleri dağıtmasını söyledi.  

"BU PARAYA SİMİT GELMİYOR Kİ"

Çocuğun, "100 liraya simit gelmiyor ki" sözlerinin ardından şaşkınlık yaşayan Bilden, "He 100 lirayı beğenmiyorsun" dedi.

Bu görüntüler sosyal medyada gündem oldu.