Filistin’de yıllardır sistematik bir işgal yürüten terörist İsrail ’in yaptığı katliamlara karşı HAMAS, bir varoluş mücadelesi olarak 7 Ekim’de Aksa Tufanı Operasyonu başlattı. İsrail, yaşadığı askeri kaybı  Gazze'de soykırımla unutturmaya çalışırken, bir ay sonra toplanan “İslam İşbirliği Teşkilatı” bildiri okuyup dağıldı. Toplantıya katılan 57 İslâm ülkesi lideri Müslüman halklardan büyük tepki alırken, ortaya koyduğu mücadeleyle İzzeddin el-Kassam Tugayları Komutanı Muhammed Deif ve sözcüsü Ebu Ubeyde ümmetin umudu oldu.

İslâm ülkeleri, Aksa Tufanı operasyonunda aldığı ağır darbeyi soykırımla unutturmaya çalışan İsrail’e karşı herhangi bir yaptırım uygulayamazken, İzzeddin el-Kassam Tugayları, ciddi direnişle Siyonistlere büyük kayıplar verdiriyor. 57 İslâm ülkesi liderleri, İsrail’e karşı hiçbir yaptırımın alınmadığı “İslam İşbirliği Teşkilatı” toplantısı sonrası Müslüman halklardan büyük tepki alırken, ortaya koyduğu mücadeleyle İzzeddin el-Kassam Tugayları Komutanı Muhammed Deif ve sözcüsü Ebu Ubeyde ümmetin umudu oldu.

HAMAS, 7 Ekim’de Aksa Tufanı OPERASYONUNU başlattı

1948’den bu yana Filistin’de sistematik bir işgal yürüten terörist İsrail’in yaptığı katliamlara karşı HAMAS, 7 Ekim’de Aksa Tufanı operasyonunu başlattı. Aldığı ağır darbeyi soykırımla unutturmaya çalışan İsrail, kara harekâtında İzzeddin el-Kassam Tugaylarının ciddi direnişiyle büyük kayıplar vermeye devam ediyor. İzzeddin el-Kassam Tugayları mücahitleri, Gazze’yi işgal etmeye çalışan İsrail’in onlarca tank ve zırhlı aracını imha ederken, çok sayıda İsrail askerini de öldürdü.

Cumhur İttifakı: Açılım Beklentisi Krizi Alevlendirdi Cumhur İttifakı: Açılım Beklentisi Krizi Alevlendirdi

57 iSLÂM ÜLKESİ DEVLET BAŞKANI BiLDiRi OKUYUP DAĞILDI

Geçtiğimiz günlerde  Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da “İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) ve Arap Ligi Olağanüstü Ortak Zirvesi” düzenlendi. İsrail’in Gazze Şeridi’nde ve Kudüs-ü Şerif dâhil Filistin topraklarının tamamında Filistin halkına yönelik saldırıları görüşmek üzere bir araya gelen 57 İslâm ülkesi devlet başkanı, İsrail’e karşı hiçbir yaptırım kararı almazken bildiri okuyup dağıldı.

ÜMMETİN UMUDU İZZEDDİN EL-KASSAM TUGAYLARI

Seçkin mücahitlerden oluşan İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim’de başlattıkları Aksa Tufanı Operasyonuyla İsrail’e büyük kayıplar verdirdi. Ümmetin umudu İzzeddin el-Kassam Tugaylarının kahramanlarından ikisi var ki; İsrail’in korkulu rüyası, İslam ülkeleri halklarının ise kahramanı oldu. HAMAS’ın askeri kanadı olan İzzeddin el-Kassam Tugaylarının komutanı Muhammed Deif ve sözcüsü mücahit Ebu Ubeyde, Aksa Tufanı operasyonunda ortaya koydukları mücadeleyle İsrail ve destekçilerine korku salarken, Müslümanların da kalbine su serpiyor.

Kaynak: Milli Gazete