Seçimlere az bir süre kala  AK Parti erimeye devam ediyor. n 14 Mayıs seçimleri, Erdoğan'ın 'gireceği en zorlu seçimlerden biri' olarak görünüyor. 21 senedir iktidarda bulunan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, çeşitli yayınlara katılarak seçmene 'yeni' vaatlerde bulunuyor. Daha önce kendisinin hayata geçirdiği birçok eylemi 'tersine çevirme' vaadinde de bulunan Erdoğan'a halkın ilgisinin giderek azaldığını söylemek mümkün. Bu durum, Erdoğan'ın çıktığı ortak canlı yayınların reyting sonuçlarında da kendini gösteriyor. 

YAYINLAR BEKLENEN İLGİYİ GÖRMÜYOR

cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı içerisinde 3 canlı yayına katıldı. Bunların ilki 1  Şubat'ta  TRT ortak canlı yayınıydı. TRT-1, TRT Haber, TRT World, TRT Türk, TRT Avaz, TRT Kürdi, TRT Arabi, TRT Radyo-1 ve TRT Radyo Haber'in aynı anda yayınladığı program, reytinglerde beklenen ilgiyi göremedi. Ortak yayında yer alan kanalların hiçbiri Total'de, AB'de ve ABC'de ilk 10'a giremedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan nisan ayında da 2 farklı ortak canlı yayına katıldı. 5 Nisan'da katıldığı 24 TV, 360 ve tv4 ortak canlı yayını da reytinglerde beklenen ilgiyi görmedi. Program, Total, AB ve ABC gruplarında ilk 10 arasına giremedi. 

Kaynak: Milli Gazete